VALİ KÜRKLÜ HAFIZLIK , HUTBE VE KUR’AN OKUMA BİRİNCİLERİNİ KABUL ETTİ

24.03.2016 - 12:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3382+ kez okundu.
 

VALİ KÜRKLÜ HAFIZLIK , HUTBE VE KUR’AN OKUMA BİRİNCİLERİNİ KABUL ETTİ

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban Uğuz ve öğrenciler yer aldı.
Burdur Valisi Hasan Kürklü birinci olan öğrencilere, bölge yarışmalarında başarılar diledi. Burdur da yapılan, Kur'an-ı Kerim Okuma, Hutbe ve Hafızlık yarışmasında birinci olan öğrenciler Sayın Valimizi makamında ziyaret etti.     Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban Uğuz ve öğrenciler yer aldı.   Okul Müdürü Uğuz, İmam Hatip Liseleri arası yapılan mesleki yarışmalar hakkında Sayın Vali Hasan Kürklü'yü bilgilendirerek, İmam Hatip Liselerinden mezun olan öğrencilerin girdikleri, üniversiteye yerleştirme sınavlarından hiç bir puan kesilmeden istedikleri üniversiteye girebileceklerini dile getirdi.   Burdur'da yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencileri tebrik eden  Vali Hasan Kürklü Bölgesel Yarışmalarda Burdur'u en iyi şekilde temsil etmelerini isteyerek öğrencilere başarılar diledi.   15-16 Nisan 2016 tarihinde Konya ilinde düzenlenecek olan Bölge Yarışmasında, yarışmaya hak kazanan Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Öğrencisi Abdulbasit Seyit Adem, Kız Öğrencilerde Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmasında ise okul öğrencisi Ayşenur Özceylan ve Karaman ilinde 8 Nisan 2016 tarihinde Hafızlık yarışmasında okul öğrencisi Cihat Demirezen Burdur'u temsil edecek.   
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban Uğuz ve öğrenciler yer aldı.

Burdur Valisi Hasan Kürklü birinci olan öğrencilere, bölge yarışmalarında başarılar diledi. Burdur da yapılan, Kur'an-ı Kerim Okuma, Hutbe ve Hafızlık yarışmasında birinci olan öğrenciler Sayın Valimizi makamında ziyaret etti.

 

 

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Şaban Uğuz ve öğrenciler yer aldı.

 

Okul Müdürü Uğuz, İmam Hatip Liseleri arası yapılan mesleki yarışmalar hakkında Sayın Vali Hasan Kürklü'yü bilgilendirerek, İmam Hatip Liselerinden mezun olan öğrencilerin girdikleri, üniversiteye yerleştirme sınavlarından hiç bir puan kesilmeden istedikleri üniversiteye girebileceklerini dile getirdi.

 

Burdur'da yapılan yarışmalarda birinci olan öğrencileri tebrik eden  Vali Hasan Kürklü Bölgesel Yarışmalarda Burdur'u en iyi şekilde temsil etmelerini isteyerek öğrencilere başarılar diledi.

 

15-16 Nisan 2016 tarihinde Konya ilinde düzenlenecek olan Bölge Yarışmasında, yarışmaya hak kazanan Burdur Anadolu İmam Hatip Lisesi Okulu Öğrencisi Abdulbasit Seyit Adem, Kız Öğrencilerde Güzel Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışmasında ise okul öğrencisi Ayşenur Özceylan ve Karaman ilinde 8 Nisan 2016 tarihinde Hafızlık yarışmasında okul öğrencisi Cihat Demirezen Burdur'u temsil edecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.