ŞEHİT POLİS SÜLEYMAN KESKİN KÜTÜPHANESİ AÇILDI

EĞİTİM 07.04.2016 - 18:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4336+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİS SÜLEYMAN KESKİN KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Şehit Polis Memuru için yaptırılan Türk Hava Kurumu Ortaokulu’nda yaptırılan kütüphanenin açılışını Vali Hasan Kürklü yaptı.
Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Geleceğimiz Geleceğiniz isimli projenin faaliyet adımlarından biri olan kütüphane açılışı gerçekleşti.   Burdur'un Çeltikçi İlçesi doğumlu olan Şehit Polis Memuru Süleyman Keskin'in ismi verilen Kütüphane açılışınaVali Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Şehit Polis Memuru Süleyman Keskin'in babası Kerim Keskin, Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı.   Kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Burdur Valisi Hasan Kürklü şehidimizin anısına yapılan kütüphanenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.  Vali Hasan Kürklü "Şehidimizin ismi yaşatılarak, okulumuza güzel bir kütüphane kazandırılmış oldu. Bu vesile ile çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması noktasında bu kütüphaneden faydalanılacağı kanaatindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.   Vali Kürklü, açılışını gerçekleştirdiği kütüphaneyi gezerek, kütüphane hakkında bilgi aldı. Okul öğrencileri Sayın Valimize kütüphane ve kitap konulu şiirler okudu. Vali Hasan Kürklü şiir okuyan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sohbette Sayın Valimizin sorduğu, gelecekteki mesleklerinin ne olmasını istiyorsunuz sorusuna öğrenciler doktor ve ana sınıfı öğretmeni olmayı istediklerini belirttiler. Öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra okuldan ayrıldı.    
Şehit Polis Memuru için yaptırılan Türk Hava Kurumu Ortaokulu’nda yaptırılan kütüphanenin açılışını Vali Hasan Kürklü yaptı.

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Geleceğimiz Geleceğiniz isimli projenin faaliyet adımlarından biri olan kütüphane açılışı gerçekleşti.

 

Burdur'un Çeltikçi İlçesi doğumlu olan Şehit Polis Memuru Süleyman Keskin'in ismi verilen Kütüphane açılışınaVali Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal, Şehit Polis Memuru Süleyman Keskin'in babası Kerim Keskin, Emniyet Müdür Yardımcıları, Emniyet Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Kütüphanenin açılışını gerçekleştiren Burdur Valisi Hasan Kürklü şehidimizin anısına yapılan kütüphanenin hayırlı uğurlu olmasını diledi.  Vali Hasan Kürklü "Şehidimizin ismi yaşatılarak, okulumuza güzel bir kütüphane kazandırılmış oldu. Bu vesile ile çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması noktasında bu kütüphaneden faydalanılacağı kanaatindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Vali Kürklü, açılışını gerçekleştirdiği kütüphaneyi gezerek, kütüphane hakkında bilgi aldı. Okul öğrencileri Sayın Valimize kütüphane ve kitap konulu şiirler okudu. Vali Hasan Kürklü şiir okuyan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Sohbette Sayın Valimizin sorduğu, gelecekteki mesleklerinin ne olmasını istiyorsunuz sorusuna öğrenciler doktor ve ana sınıfı öğretmeni olmayı istediklerini belirttiler. Öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra okuldan ayrıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.