SOLOTÜRK PİLOTU İZLEYENLERE MUHTEŞEM BİR GÜN YAŞATTI.

09.04.2016 - 18:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4492+ kez okundu.
 

SOLOTÜRK PİLOTU İZLEYENLERE MUHTEŞEM BİR GÜN YAŞATTI.

SOLOTÜRK “Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın” Burdur Gölü üzerinde gerçekleştirdiği uçuş gösterisi izleyenlere muhteşem bir gün yaşattı
Burdur Belediyesi tarafından Halk Plajında organize edilen etkinliğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Eşi, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, ve Eşi Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Ali Uysal, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, eşi ile  vatandaşlar katıldı.   SOLOTÜRK Yer ekibi Hava Üsteğmen Serdar Doğan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hava Üsteğmen Emrah Bayrı ile Hava Üstçavuş Erkan Alan çekimi yapılan yer hizmetleri SOLOTÜRK uçuşunu gerçekleştiren Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın Burdur Gölü üzerinde yaptığı birbirinden muhteşem hareketleri izleyiciler tarafından coşkuyla alkışlandı.  SOLOTÜRK'ün uçuş gösterisini gerçekleştiren Hava Yüzbaşı Erhan Günar’ın yaklaşık 45 dakika süren muhteşem gösterisi Türk savaş pilotlarının cesaret ve manevra kabiliyetlerinin büyük bir başarışı olduğunu dosta güven düşmana ise korku vermek için ortaya koyduğunu gösterdi. Ankara da konuçlu 4. jet ana üs  Komutanlığı gösteri ekibi olarak hizmet vermektedir.   Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın F16 tipi uçak ile yaptığı gösteri sonrası konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Türkiye Cumhuriyetinin bekasının güvencesi olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, en büyük ve en gururla bizlere sunduğu Hava Kuvvetlerinin ekibini yürükten destekliyorum" dedi.     
SOLOTÜRK “Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın” Burdur Gölü üzerinde gerçekleştirdiği uçuş gösterisi izleyenlere muhteşem bir gün yaşattı

Burdur Belediyesi tarafından Halk Plajında organize edilen etkinliğe Burdur Valisi Hasan Kürklü ve Eşi, Garnizon Komutanı P. Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, ve Eşi Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, Vali Yardımcısı Ali Uysal, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, eşi ile  vatandaşlar katıldı.

 

SOLOTÜRK Yer ekibi Hava Üsteğmen Serdar Doğan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hava Üsteğmen Emrah Bayrı ile Hava Üstçavuş Erkan Alan çekimi yapılan yer hizmetleri SOLOTÜRK uçuşunu gerçekleştiren Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın Burdur Gölü üzerinde yaptığı birbirinden muhteşem hareketleri izleyiciler tarafından coşkuyla alkışlandı.

 SOLOTÜRK'ün uçuş gösterisini gerçekleştiren Hava Yüzbaşı Erhan Günar’ın yaklaşık 45 dakika süren muhteşem gösterisi Türk savaş pilotlarının cesaret ve manevra kabiliyetlerinin büyük bir başarışı olduğunu dosta güven düşmana ise korku vermek için ortaya koyduğunu gösterdi. Ankara da konuçlu 4. jet ana üs  Komutanlığı gösteri ekibi olarak hizmet vermektedir.

 

Hava Pilot Yüzbaşı Erhan Günar'ın F16 tipi uçak ile yaptığı gösteri sonrası konuşan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Türkiye Cumhuriyetinin bekasının güvencesi olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin, en büyük ve en gururla bizlere sunduğu Hava Kuvvetlerinin ekibini yürükten destekliyorum" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.