ÜLKE’NİN SORUNLARINA MECLİS ÇÖZÜM BULMALIDIR

SİYASET 11.04.2016 - 18:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4621+ kez okundu.
 

ÜLKE’NİN SORUNLARINA MECLİS ÇÖZÜM BULMALIDIR

Burdur CHP İl Merkezinde Ağlasun İlçe Binasının açılışını yapan CHP Genel Merkez ekibi Burdur da basın toplantısı düzenledi
     Burdur Ağlasun İlçesinde CHP İlçe Teşkilat binasının açılışını yapan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Oney, ile CHP. Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer Burdur CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker Burdur İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenlediler. CHP Genel Merkez Heyeti ile Ağlasun İlçesindeki açılışta birlikte olan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise Burdur İl Başkanlığındaki toplantıya katılmadı.      Burdur CHP İl Merkezinde basına ve partililere ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, AK Parti iktidarı milletin karşısına “Analar ağlamasın” sloganı ile çıktılar bu kez de milletin anasını ağlattılar. Ülkemizin insanının karşısına “ Akil adamları” çıkardılar ve HDP millet vekilleri bir zaman içinde İmralı ile Ankara arasında mekik dokudular. Ama bütün bu oyalamalardan en sonunda ülkenin Doğu ve Güneydoğu illerinin altına patlayıcıların yerleştirildiği ortaya çıktı. Bu süre içinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde çözülecek konuşulacak sorunları ise ülke içinde tur atan “Akil adamlar” çözecek sandılar. Ülkenin sorunlarını parlamento yerine millete adres olarak Yazarları ve Artistleri gösterdiler.   Sıfır sorun diye milletin karşısına çıkanlar, bütün komşularımızla küçük bahaneler ile büyük sorunlar yarattılar. Ülke ekonomisi büyük sıkıntı içinde sanayicimiz üreticimiz nerede ise Ülkemizin çevresindeki birçok ülkeye mal ve hizmet satamaz hale gelmiştir. Ne yazık ki beyaz et üreticimiz Irak’ın küçük bir bölümüne mal ve hizmet satarken bu gün Suriye’ye ve Rusya’ya mal ve hizmet satamaz hale gelmiştir. Öte yandan kimlerin düşürdüğü belli olmayan Rus uçağı yüzünden bu gün Ülkemizin Turizm cenneti olarak bilinen Antalya da büyük kayba uğramış geçtiğimiz yılın şubat ayında binlerce Turist gelirken 2016 yılının Şubat ayında ise gelen turist sadece 55 kişidir.        CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, Ülkemiz PKK terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu da şehirlerin altına döşediği mayınlar ve tuzaklarla nerede ise gün geçmiyor şehit vermeye devam ediyor. Geçmişte uluslar arası istihbarat örgütleri ile birlikte görev anlayışı bakımından yarışan bir durum ortada iken bu gün nerede ise ülke dışından bilgi alır hale geldik. 2019 yılında yapılacak demokratik bir seçimle biz iş başına geleceğiz. Ülkeyi halkımız açısından bir refah devleti haline dönüştüreceğiz diyerek konuşmasını sonlandırdı. CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, CHP Genel Merkez Ekibine çiçek vererek onurlandırdı.   
Burdur CHP İl Merkezinde Ağlasun İlçe Binasının açılışını yapan CHP Genel Merkez ekibi Burdur da basın toplantısı düzenledi

     Burdur Ağlasun İlçesinde CHP İlçe Teşkilat binasının açılışını yapan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Oney, ile CHP. Genel Merkez Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer Burdur CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker Burdur İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenlediler. CHP Genel Merkez Heyeti ile Ağlasun İlçesindeki açılışta birlikte olan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise Burdur İl Başkanlığındaki toplantıya katılmadı.

 

   Burdur CHP İl Merkezinde basına ve partililere ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, AK Parti iktidarı milletin karşısına “Analar ağlamasın” sloganı ile çıktılar bu kez de milletin anasını ağlattılar. Ülkemizin insanının karşısına “ Akil adamları” çıkardılar ve HDP millet vekilleri bir zaman içinde İmralı ile Ankara arasında mekik dokudular. Ama bütün bu oyalamalardan en sonunda ülkenin Doğu ve Güneydoğu illerinin altına patlayıcıların yerleştirildiği ortaya çıktı. Bu süre içinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde çözülecek konuşulacak sorunları ise ülke içinde tur atan “Akil adamlar” çözecek sandılar. Ülkenin sorunlarını parlamento yerine millete adres olarak Yazarları ve Artistleri gösterdiler.

 

Sıfır sorun diye milletin karşısına çıkanlar, bütün komşularımızla küçük bahaneler ile büyük sorunlar yarattılar. Ülke ekonomisi büyük sıkıntı içinde sanayicimiz üreticimiz nerede ise Ülkemizin çevresindeki birçok ülkeye mal ve hizmet satamaz hale gelmiştir. Ne yazık ki beyaz et üreticimiz Irak’ın küçük bir bölümüne mal ve hizmet satarken bu gün Suriye’ye ve Rusya’ya mal ve hizmet satamaz hale gelmiştir. Öte yandan kimlerin düşürdüğü belli olmayan Rus uçağı yüzünden bu gün Ülkemizin Turizm cenneti olarak bilinen Antalya da büyük kayba uğramış geçtiğimiz yılın şubat ayında binlerce Turist gelirken 2016 yılının Şubat ayında ise gelen turist sadece 55 kişidir.

 

     CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutca, Ülkemiz PKK terör örgütünün Doğu ve Güneydoğu da şehirlerin altına döşediği mayınlar ve tuzaklarla nerede ise gün geçmiyor şehit vermeye devam ediyor. Geçmişte uluslar arası istihbarat örgütleri ile birlikte görev anlayışı bakımından yarışan bir durum ortada iken bu gün nerede ise ülke dışından bilgi alır hale geldik.

2019 yılında yapılacak demokratik bir seçimle biz iş başına geleceğiz. Ülkeyi halkımız açısından bir refah devleti haline dönüştüreceğiz diyerek konuşmasını sonlandırdı. CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, CHP Genel Merkez Ekibine çiçek vererek onurlandırdı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.