KREDİ YURTLAR KURUMUNDAN 2016 YILI YATIRIM PROGRAMINDA 1000 ÖĞRENCİLİK YURT ONAYLANDI

SİYASET 14.05.2016 - 14:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3343+ kez okundu.
 

KREDİ YURTLAR KURUMUNDAN 2016 YILI YATIRIM PROGRAMINDA 1000 ÖĞRENCİLİK YURT ONAYLANDI

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek olan bin kişilik öğrenci yurtlarının 2016 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.
Milletvekili Özçelik açıklamasında "Üniversitemizin öğrenci sayısı her geçen gün artarken, Merkez ve ilçelerimizde öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını süratle gidermeye çalışıyoruz. Bucak, Gölhisar ve Burdur İl Merkezi'ne yapılan 500 kişilik yurtların yanı sıra Bucak ilçesinde 500 kişilik yurdun inşaatına başlama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan İstiklal Külliyesi'nde özel bir firmaya yaptırılan yurtları da takip ederek en kısa sürede tamamlanması için çaba gösteriyoruz" dedi. Vekil Özçelik, yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Merkezde bin kişi kapasiteli öğrenci yurdunun da 2016 yılı yatırım programına alındığını bildirerek, " Yapılacak yurdun il merkezine yapılması konusunda çalışmalarımız başlamış olup, şehir içindeki Kredi Yurtlar Kurumu arsasına yapılması yönünde gayret göstereceğiz. Çalışmalar hakkında öncelikle  Gençlik Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Müsteşar Yardımcımız İbrahim Özekinci'ye, KYK Genel Müdürümüz Sinan Aksu'ya, Burdurlular adına şükranlarımı sunuyorum. KYK Burdur İl Müdürümüz Sami Kala Beye,Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz'a da teşekkür ederim" dedi. Milletvekili Özçelik, Burdur ve tüm ilçelerinde Kredi Yurtlar Kurumu ile ilgili çalışmalarının sıkı takipçisi olacaklarını da ifade etti.    
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde hizmet verecek olan bin kişilik öğrenci yurtlarının 2016 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Milletvekili Özçelik açıklamasında "Üniversitemizin öğrenci sayısı her geçen gün artarken, Merkez ve ilçelerimizde öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını süratle gidermeye çalışıyoruz. Bucak, Gölhisar ve Burdur İl Merkezi'ne yapılan 500 kişilik yurtların yanı sıra Bucak ilçesinde 500 kişilik yurdun inşaatına başlama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan İstiklal Külliyesi'nde özel bir firmaya yaptırılan yurtları da takip ederek en kısa sürede tamamlanması için çaba gösteriyoruz" dedi.

Vekil Özçelik, yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Merkezde bin kişi kapasiteli öğrenci yurdunun da 2016 yılı yatırım programına alındığını bildirerek, " Yapılacak yurdun il merkezine yapılması konusunda çalışmalarımız başlamış olup, şehir içindeki Kredi Yurtlar Kurumu arsasına yapılması yönünde gayret göstereceğiz. Çalışmalar hakkında öncelikle  Gençlik Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Müsteşar Yardımcımız İbrahim Özekinci'ye, KYK Genel Müdürümüz Sinan Aksu'ya, Burdurlular adına şükranlarımı sunuyorum. KYK Burdur İl Müdürümüz Sami Kala Beye,Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz'a da teşekkür ederim" dedi.

Milletvekili Özçelik, Burdur ve tüm ilçelerinde Kredi Yurtlar Kurumu ile ilgili çalışmalarının sıkı takipçisi olacaklarını da ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.