BUCAK 4 NOLU 112 + UMKE BİNASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

SAĞLIK 07.06.2016 - 10:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3865+ kez okundu.
 

BUCAK 4 NOLU 112 + UMKE BİNASI İÇİN İLK ADIM ATILDI

Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğünde hizmet veren Bucak 4 Nolu 112 ASHİ yeni binası 1 Nolu ASM’nin eski hastane bahçesine inşa edilecek.
AK Parti Burdur Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat PETEK yaptığı yazılı açıklamada; “Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün acil sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sunulması amacıyla Acil Sağlık Hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik yaptığı çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Son olarak Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğünde hizmet veren Bucak 4 Nolu 112 ASHİ yeni binası Bucak Merkez 1 Nolu ASM’nin kuzeyindeki eski hastane bahçesindeki 850 m2 açık alana inşa edilecektir. Bina bodrum ve zemin kat olmak üzere dünya standartlarında hem 112 ASHİ hem de UMKE faaliyetlerine uygun şekilde projelendirilmiştir. zemin etüt raporu, yaklaşık maliyeti, taşınmaza ait tapu ve imar durum belgesi ile yapılacak projenin planı ihale için Burdur il özel idaresi genel sekreterliğine teslim edilmiştir. İhale tarihi beklenmektedir” dedi. Sağlıkta yatırımların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Petek,” Bucak Elsazı Köyü Sağlık Evinin zemin etüdü için ihaleye çıkıldı süreç tamamlandıktan sonra yapım işi için İl Özel İdaresi tarafından İhaleye çıkılacaktır. Diğer taraftan Burdur Merkeze bağlı Yassıgüme, Kayış, Ağlasun Mamak ve Çavdır Anbarcık köyü Sağlık Evlerinin yıkım izinlerinin alınmış olup yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra yeni bina yapımları için 2016 yatırım planına alınmıştır. Sağlıktaki yatırımlarda Burdur’umuz için desteklerini esirgemeyen önceki dönem Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Sayın Bakanımız Prof.Dr.Recep AKDAĞ Bey’e teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak olan sağlık tesislerimiz Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.
Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğünde hizmet veren Bucak 4 Nolu 112 ASHİ yeni binası 1 Nolu ASM’nin eski hastane bahçesine inşa edilecek.

AK Parti Burdur Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat PETEK yaptığı yazılı açıklamada; “Burdur İl Sağlık Müdürlüğü'nün acil sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı sunulması amacıyla Acil Sağlık Hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik yaptığı çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Son olarak Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğünde hizmet veren Bucak 4 Nolu 112 ASHİ yeni binası Bucak Merkez 1 Nolu ASM’nin kuzeyindeki eski hastane bahçesindeki 850 m2 açık alana inşa edilecektir. Bina bodrum ve zemin kat olmak üzere dünya standartlarında hem 112 ASHİ hem de UMKE faaliyetlerine uygun şekilde projelendirilmiştir. zemin etüt raporu, yaklaşık maliyeti, taşınmaza ait tapu ve imar durum belgesi ile yapılacak projenin planı ihale için Burdur il özel idaresi genel sekreterliğine teslim edilmiştir. İhale tarihi beklenmektedir” dedi.

Sağlıkta yatırımların hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Petek,” Bucak Elsazı Köyü Sağlık Evinin zemin etüdü için ihaleye çıkıldı süreç tamamlandıktan sonra yapım işi için İl Özel İdaresi tarafından İhaleye çıkılacaktır. Diğer taraftan Burdur Merkeze bağlı Yassıgüme, Kayış, Ağlasun Mamak ve Çavdır Anbarcık köyü Sağlık Evlerinin yıkım izinlerinin alınmış olup yıkım işlemleri tamamlandıktan sonra yeni bina yapımları için 2016 yatırım planına alınmıştır. Sağlıktaki yatırımlarda Burdur’umuz için desteklerini esirgemeyen önceki dönem Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Sayın Bakanımız Prof.Dr.Recep AKDAĞ Bey’e teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Yapılacak olan sağlık tesislerimiz Burdur’umuza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.