DERBE GİRİŞİMİ HALKIN SAĞDUYUSU İLE BASTIRILMIŞTIR

SİYASET 16.07.2016 - 14:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4277+ kez okundu.
 

DERBE GİRİŞİMİ HALKIN SAĞDUYUSU İLE BASTIRILMIŞTIR

Dün gece saatlerinde şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir grup cunta sevdalısı halkımızın sağduyusu ile bastırılmış ve püskürtülmüştür
Burdur CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker, yaptığı açıklamada: Dün gece saatlerinde şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir grup cunta sevdalısı vatan haininin demokrasimize vurmaya çalıştığı darbe girişimi güvenlik güçlerimiz ve halkımızın sağduyusu ile bastırılmış ve püskürtülmüştür. Olayları üzülerek Sayın Burdur Valimiz Şerif Yılmaz’ın konağında Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, AKP Milletvekilimiz Bayram Özçelik, İl Emniyet Müdürümüz Eyüp Özüdoğru, Başsavcımız Sadi Doğan ile birlikte üzülerek takip ettik. Bu girişimlerde bulunan ve bu tür girişimler için ortam hazırlayanlar muhakkak en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bizler; demokratik yollarla gelmiş yönetimlerin sadece demokratik yollarla gitmesi gerektiğine inanan insanlar olarak bu tür darbe girişimlerini hiçbir zaman desteklemediğimizi bir kez daha buradan bildirmek isterim. Hiç bir olay bu tür antidemokratik uygulamaları meşru gösteremez. Yaşanan olaylar karşısında Türkiye Demokrasisini savunmak adına hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise başsağlığı diliyorum.
Dün gece saatlerinde şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir grup cunta sevdalısı halkımızın sağduyusu ile bastırılmış ve püskürtülmüştür

Burdur CHP Milletvekili Dr Mehmet Göker, yaptığı açıklamada: Dün gece saatlerinde şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir grup cunta sevdalısı vatan haininin demokrasimize vurmaya çalıştığı darbe girişimi güvenlik güçlerimiz ve halkımızın sağduyusu ile bastırılmış ve püskürtülmüştür.

Olayları üzülerek Sayın Burdur Valimiz Şerif Yılmaz’ın konağında Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, AKP Milletvekilimiz Bayram Özçelik, İl Emniyet Müdürümüz Eyüp Özüdoğru, Başsavcımız Sadi Doğan ile birlikte üzülerek takip ettik.

Bu girişimlerde bulunan ve bu tür girişimler için ortam hazırlayanlar muhakkak en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Bizler; demokratik yollarla gelmiş yönetimlerin sadece demokratik yollarla gitmesi gerektiğine inanan insanlar olarak bu tür darbe girişimlerini hiçbir zaman desteklemediğimizi bir kez daha buradan bildirmek isterim. Hiç bir olay bu tür antidemokratik uygulamaları meşru gösteremez.

Yaşanan olaylar karşısında Türkiye Demokrasisini savunmak adına hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise başsağlığı diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.