PROTOKOL ÜYELERİ ŞEHİT POLİS’İN EVİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

YAŞAM 18.07.2016 - 09:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3880+ kez okundu.
 

PROTOKOL ÜYELERİ ŞEHİT POLİS’İN EVİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na kahpece yapılan saldırıda, Şehit düşen Polis Memuru Akif Altay'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.
Darbe yanlıları tarafından, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na kahpece yapılan saldırıda, Şehit olan Burdur'lu Özel Harekat Polis Memuru Akif Altay'ın ana ocağına giden Vali Şerif Yılmaz, Şehidimizin annesi Fadime Altay'ı Burdur Şirinevler Mahallesindeki evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. Şehidimize Allahtan Rahmet dileyen Vali Şerif Yılmaz, Annesi Fadime Altay'ın elini öperek başsağlığı diledi.   Vali Şerif Yılmaz'ın Şehidimizin annesini ziyaretinde, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Albay Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Müftü V. Halil Taş, Aile ve Sosyal Politikalr İl Müdürü Nurdan Kamal, Şirinevler Muhtarı Ahmet Emre yer aldı.   Vali Yılmaz Şehidimizin annesi Fadime Altay'a her zaman yanlarında olacaklarını belirterek "bu zor dönemlerde Şehitlerimizin sayesinde bu devlet ve millet olarak ayakta duruyoruz. Sizler bize onların emanetisiniz. Sizlerin her zaman yanında olacağız" dedi   Maalesef Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen, Ülkemizi birilerine teslim etmek isteyen hainler var. Çok az bir hainin olduğunu belirtmem lazım, bu şerefsizlerin yaptığı, ülkemizi tekrar birilerine teslim etmek. Bunun için uğraşıyorlar ancak emellerine ulaşamadılar hamdolsun. Çok Şehidimiz oldu. Hem askerden Şehidimiz var, hem polisten hem de sivil vatandaşlardan Şehidimiz var. Ama yine belirtmek istiyorum, hep beraber birlik olduğumuz için hamdolsun, hedeflerine ulaşamadılar.        Allah'ım inşallah bunları rezil ve zelil edecek. Bilmiyorum gördünüz mü, üzerlerini soyup, affedersiniz köpek gibi yerde sürünerek gittiler. Cenab-ı hak daha dünyada iken onların rezilliğini göstermeye başladı. İnşallah bunu yapanlar daha da belasını bulacak çünkü bu ülkenin kaderiyle oynamaya çalışıyorlar, ümmetin kaderiyle oynamaya çalışıyorlar.   Amaçları sadece herhangi bir şahıs değil, Türkiye’de değil, sadece Cumhurbaşkanımız da değil, bunu bilin. Hep o şekilde gösterilmeye çalışılıyor. Gönül Coğrafyamızdaki bütün insanların bu ülkeden beklentileri var. Suriye’deki Müslümanların da beklentisi var. Irak’takinin de, Bosna’nın da, Çin’dekinin de var. Tek birinin beklentisi yok, oda Amerika’daki zat. Amerika’dakinin hiçbir Müslümanlıkla alakası, ilgisi yok. Müslüman’ın kardeşi de değil, onun için zaten bunları yaptırıyor. Bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozmak için yaptırıyor. Maalesef buna da inanan çıkıyor. Hala inanan varsa, ben şu andan itibaren de onların tekrar inançlarını, itikatlarını gözden geçirmelerini söylüyorum. Bu kadar Müslüman’ı helikopterle yukarıdan taratacak caniyle, bir defa ben aynı safta bulunamam, hiçbirimiz bulunamayız.” dedi.   Daha sonra Şehidimizin Annesi Fadime Altay'ın elini öperek evin önündeki taziye çadırına geçen Vali Yılmaz burada diğer şehit yakınlarıyla görüşerek taziyede bulundu, okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından Şehidimizin evinden ayrıldı.
Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na kahpece yapılan saldırıda, Şehit düşen Polis Memuru Akif Altay'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Darbe yanlıları tarafından, Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na kahpece yapılan saldırıda, Şehit olan Burdur'lu Özel Harekat Polis Memuru Akif Altay'ın ana ocağına giden Vali Şerif Yılmaz, Şehidimizin annesi Fadime Altay'ı Burdur Şirinevler Mahallesindeki evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. Şehidimize Allahtan Rahmet dileyen Vali Şerif Yılmaz, Annesi Fadime Altay'ın elini öperek başsağlığı diledi.


 

Vali Şerif Yılmaz'ın Şehidimizin annesini ziyaretinde, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Albay Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı J. Alb Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Müftü V. Halil Taş, Aile ve Sosyal Politikalr İl Müdürü Nurdan Kamal, Şirinevler Muhtarı Ahmet Emre yer aldı.
 

Vali Yılmaz Şehidimizin annesi Fadime Altay'a her zaman yanlarında olacaklarını belirterek "bu zor dönemlerde Şehitlerimizin sayesinde bu devlet ve millet olarak ayakta duruyoruz. Sizler bize onların emanetisiniz. Sizlerin her zaman yanında olacağız" dedi
 

Maalesef Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen, Ülkemizi birilerine teslim etmek isteyen hainler var. Çok az bir hainin olduğunu belirtmem lazım, bu şerefsizlerin yaptığı, ülkemizi tekrar birilerine teslim etmek. Bunun için uğraşıyorlar ancak emellerine ulaşamadılar hamdolsun. Çok Şehidimiz oldu. Hem askerden Şehidimiz var, hem polisten hem de sivil vatandaşlardan Şehidimiz var. Ama yine belirtmek istiyorum, hep beraber birlik olduğumuz için hamdolsun, hedeflerine ulaşamadılar.


 

     Allah'ım inşallah bunları rezil ve zelil edecek. Bilmiyorum gördünüz mü, üzerlerini soyup, affedersiniz köpek gibi yerde sürünerek gittiler. Cenab-ı hak daha dünyada iken onların rezilliğini göstermeye başladı. İnşallah bunu yapanlar daha da belasını bulacak çünkü bu ülkenin kaderiyle oynamaya çalışıyorlar, ümmetin kaderiyle oynamaya çalışıyorlar.
 

Amaçları sadece herhangi bir şahıs değil, Türkiye’de değil, sadece Cumhurbaşkanımız da değil, bunu bilin. Hep o şekilde gösterilmeye çalışılıyor. Gönül Coğrafyamızdaki bütün insanların bu ülkeden beklentileri var. Suriye’deki Müslümanların da beklentisi var. Irak’takinin de, Bosna’nın da, Çin’dekinin de var. Tek birinin beklentisi yok, oda Amerika’daki zat. Amerika’dakinin hiçbir Müslümanlıkla alakası, ilgisi yok. Müslüman’ın kardeşi de değil, onun için zaten bunları yaptırıyor. Bu milletin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bozmak için yaptırıyor. Maalesef buna da inanan çıkıyor. Hala inanan varsa, ben şu andan itibaren de onların tekrar inançlarını, itikatlarını gözden geçirmelerini söylüyorum. Bu kadar Müslüman’ı helikopterle yukarıdan taratacak caniyle, bir defa ben aynı safta bulunamam, hiçbirimiz bulunamayız.” dedi.


 

Daha sonra Şehidimizin Annesi Fadime Altay'ın elini öperek evin önündeki taziye çadırına geçen Vali Yılmaz burada diğer şehit yakınlarıyla görüşerek taziyede bulundu, okunan Kur'an-ı Kerim ve duanın ardından Şehidimizin evinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.