VALİ YILMAZ BUCAK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 22.07.2016 - 09:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4044+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ BUCAK BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Şerif Yılmaz Belediye önünde karşılandı.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özdoğru, kamu kurumlarının müdür ve amirleri ile birlikte ilk olarak Bucak Belediyesini ziyaret etti. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Şerif Yılmaz Belediye önünde karşılandı. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Vali Yılmaz’a Bucak Belediyesi ile ilgili geniş çaplı brifing verdi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Milli iradeye karşı bir grup fettullahçı terörist hain tarafından Cuma günü gece gerçekleştirilen kalkışma girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, Başbakanımızın sağlam iradesi, aziz milletimizin demokrasiye ve devletine olan bağlılığı, polisimizin üstün mücadelesi, onurlu askeri personelimizin emir komuta zincirinde hareket etmesi, basınımızın dürüst yayınları, ülkemizin her kesiminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasıyla püskürtülmüştür. Demokrasiye ve millete karşı bu denli alçak bir saldırı gerçekleştiren hainleri lanetliyor, bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu süreçte millet, milli iradeyi sonuna kadar savunacağını en baştan gösterdi. Zor bir sınavdan geçen ülkemiz, darbeci ve katliamcı zihniyete karşı canı pahasına Cumhuriyeti'ni, demokrasisini, iradesini savunarak hainlere en sert tokatı vurdu. Tüm ülkede meydanlarda toplanan asil milletimiz, iman dolu göğüslerini demokrasiye çelikten siper yaparak tanka, topa, uçağa milli iradesini teslim etmemiştir.” dedi. Kaynak Burdur Valisi Şerif Yılmaz, “15 Temmuz’da ülkemizin huzurunu bozmaya, ülkemizi bölmeye yönelik, yıllarca içimizde beslediğimiz hak etmedikleri halde giydikleri üniforma ile hainlik yapan, içimizdeki bir takım şerefsizlerin yapmış olduğu kalkışma nedeniyle olağan üstü şartlarda yaşamaktayız. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan devletine ve milletine bağlı askeri personelimizin, emniyetimizin, milletimizin ve başta Cumhurbaşkanımızın başarıları ile üç beş çapulcunun yapmış olduğu kalkışmasının üstesinden geldik. Bunların yaralarının sarılması, bunlarla ilgili bağlantılı kişi, kurum, kuruluş ne varsa devletin topyekün yapması gereken çalışmalar olacak. Mevcut şartlar içerisinde seri hareket etme şansımız kalmıyor. Bunun içinde dün akşam Milli Güvenlik Kurulunun tavsiyesi üzerine Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanarak gece saat 01.00’den itibaren olağanüstü hal uygulamaları hayata geçirilmiştir” dedi. Ziyaret sonucu Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tarafından Vali Şerif Yılmaz’a Bucak salebi hediye edildi.  
Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Şerif Yılmaz Belediye önünde karşılandı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Tayfun Dündar, Emniyet Müdürü Eyüp Özdoğru, kamu kurumlarının müdür ve amirleri ile birlikte ilk olarak Bucak Belediyesini ziyaret etti. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Şerif Yılmaz Belediye önünde karşılandı.

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Vali Yılmaz’a Bucak Belediyesi ile ilgili geniş çaplı brifing verdi. Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Milli iradeye karşı bir grup fettullahçı terörist hain tarafından Cuma günü gece gerçekleştirilen kalkışma girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, Başbakanımızın sağlam iradesi, aziz milletimizin demokrasiye ve devletine olan bağlılığı, polisimizin üstün mücadelesi, onurlu askeri personelimizin emir komuta zincirinde hareket etmesi, basınımızın dürüst yayınları, ülkemizin her kesiminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasıyla püskürtülmüştür. Demokrasiye ve millete karşı bu denli alçak bir saldırı gerçekleştiren hainleri lanetliyor, bu uğurda şehadet şerbetini içen şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Bu süreçte millet, milli iradeyi sonuna kadar savunacağını en baştan gösterdi. Zor bir sınavdan geçen ülkemiz, darbeci ve katliamcı zihniyete karşı canı pahasına Cumhuriyeti'ni, demokrasisini, iradesini savunarak hainlere en sert tokatı vurdu. Tüm ülkede meydanlarda toplanan asil milletimiz, iman dolu göğüslerini demokrasiye çelikten siper yaparak tanka, topa, uçağa milli iradesini teslim etmemiştir.” dedi. Kaynak

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, “15 Temmuz’da ülkemizin huzurunu bozmaya, ülkemizi bölmeye yönelik, yıllarca içimizde beslediğimiz hak etmedikleri halde giydikleri üniforma ile hainlik yapan, içimizdeki bir takım şerefsizlerin yapmış olduğu kalkışma nedeniyle olağan üstü şartlarda yaşamaktayız. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan devletine ve milletine bağlı askeri personelimizin, emniyetimizin, milletimizin ve başta Cumhurbaşkanımızın başarıları ile üç beş çapulcunun yapmış olduğu kalkışmasının üstesinden geldik. Bunların yaralarının sarılması, bunlarla ilgili bağlantılı kişi, kurum, kuruluş ne varsa devletin topyekün yapması gereken çalışmalar olacak. Mevcut şartlar içerisinde seri hareket etme şansımız kalmıyor. Bunun içinde dün akşam Milli Güvenlik Kurulunun tavsiyesi üzerine Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanarak gece saat 01.00’den itibaren olağanüstü hal uygulamaları hayata geçirilmiştir” dedi.

Ziyaret sonucu Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu tarafından Vali Şerif Yılmaz’a Bucak salebi hediye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.