BUCAK BELEDİYESİ YENİ BİR SOSYAL ALANA DAHA KAVUŞUYOR

YAŞAM 17.08.2016 - 13:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4068+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ YENİ BİR SOSYAL ALANA DAHA KAVUŞUYOR

Bucak Belediyesi Alaattin Mahallesi Topçular Caddesindeki Dere üzerinde rekreasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.
Bucak Belediyesi İlçenin dört bir yanında hizmet atağın kalkan Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Topçular caddesine paralel geçen dereyi ıslah ederek; dere içi kenarlarını taş duvarlarla ördü. Bucak Belediyesi, Topçular Caddesi üzerinde hiçte hoş bir görünüme sahip olmayan bölgeyi değerlendirerek, yapılacak kaldırım, yürüyüş yolu, oturma grupları, spor aletleri, oyun grupları, dekoratif aydınlatma sistemi, ağaçlandırma, muhtar evi ve peyzaj çalışmaları ile ilçede yeni bir yaşam alanı daha oluşturuyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, burada yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının sonlarına doğru çalışmalarımıza hız kattık, ilçemizde önemli projeler birer birer hayata geçirilirken, diğer yandan da ilçemizdeki mahallelerin imajını değiştirecek çalışmalar yapıyoruz. Alaattin Mahallesi’nde bulunan Topçular Caddesi’ndeki Dereyi temizleyerek taş duvarlarla ördük, dere kenarında yapılacak yürüyüş yolu, oturma grupları, spor aletleri, muhtar evi, bitki ve peyzaj çalışmaları ve dekoratif sokak aydınlatmaları ile Alaattin Mahallesi yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi.  
Bucak Belediyesi Alaattin Mahallesi Topçular Caddesindeki Dere üzerinde rekreasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı.

Bucak Belediyesi İlçenin dört bir yanında hizmet atağın kalkan Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Topçular caddesine paralel geçen dereyi ıslah ederek; dere içi kenarlarını taş duvarlarla ördü. Bucak Belediyesi, Topçular Caddesi üzerinde hiçte hoş bir görünüme sahip olmayan bölgeyi değerlendirerek, yapılacak kaldırım, yürüyüş yolu, oturma grupları, spor aletleri, oyun grupları, dekoratif aydınlatma sistemi, ağaçlandırma, muhtar evi ve peyzaj çalışmaları ile ilçede yeni bir yaşam alanı daha oluşturuyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, burada yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının sonlarına doğru çalışmalarımıza hız kattık, ilçemizde önemli projeler birer birer hayata geçirilirken, diğer yandan da ilçemizdeki mahallelerin imajını değiştirecek çalışmalar yapıyoruz. Alaattin Mahallesi’nde bulunan Topçular Caddesi’ndeki Dereyi temizleyerek taş duvarlarla ördük, dere kenarında yapılacak yürüyüş yolu, oturma grupları, spor aletleri, muhtar evi, bitki ve peyzaj çalışmaları ve dekoratif sokak aydınlatmaları ile Alaattin Mahallesi yeni bir yaşam alanına kavuşacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.