TOKİ ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ :

SİYASET 17.08.2016 - 13:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4175+ kez okundu.
 

TOKİ ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ :

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak vatandaşların yıllardır beklediği TOKİ konutları için tüm çalışmaları yakından takip ettiğini bildirdi
Milletvekili Özçelik, geçen aylarda TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Başkan Yardımcısı Burdurlu Mehmet Özçelik'in talimatları ile Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile Burdur ilindeki kentsel dönüşüm alanlarını incelediklerini ve konut yapılmaya uygun arazileri kontrol ederek, imar durumlarını değerlendirdiklerini hatırlattı. ÖZÇELİK, ÇALIŞMALARI ŞÖYLE SIRALADI: 1-1-Bozkurt Mahallesi, Deprem Evlerinde boş olan arazilerde konut yapımı için Burdur Belediyesi ile TOKİ Arasında protokol imzalandı. Belediyemizin protokolü imzalamasından sonra müşavirlik çalışmaları için İhale Daire Başkanlığına sevk edilmiştir. Bozkurt Mahallesinde hak sahipliğide değerlendirme, arsa ve konut tespitleri yapılması için önümüzdeki günlerde müşavirlik ihalesi yapılacaktır. 2-Necati Bey Mahallesinde, (Manastır Mahallemizde) de TOKİ'den gelen heyetle gezilmiş, görüntüler alınmış ve imar durumları gözden geçirilmiştir. Belediyemizin de Meclis Kararı alması sonucunda TOKİ tarafından kentsel dönüşüm yapılması çalışmalarına başlanacaktır. 3-Burdur Antalya çıkışı, Üniversite Yolu üzerinde Büğdüz Yol Kavşağında Hazineye ait arazilerde TOKİ konutları yapılması için TOKİ Başkanımızın imzası ile Başbakanlık'tan Hazineden devir alınması üzerine resmi yazışmalar yapılmıştır. Şu anda Başbakanlık'tan onaydan çıkması için görüşmelerde bulundum. Vekil Özçelik, Burdur halkının yıllardır beklediği TOKİ Konutları yapılması için sıkı takibi devam ettireceklerini belirterek, tüm gelişmelerden vatandaşları haber etmeye ve vatandaşların isteklerini dile getirmeye devam edeceklerini bildirdi.  
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak vatandaşların yıllardır beklediği TOKİ konutları için tüm çalışmaları yakından takip ettiğini bildirdi

Milletvekili Özçelik, geçen aylarda TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Başkan Yardımcısı Burdurlu Mehmet Özçelik'in talimatları ile Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ile Burdur ilindeki kentsel dönüşüm alanlarını incelediklerini ve konut yapılmaya uygun arazileri kontrol ederek, imar durumlarını değerlendirdiklerini hatırlattı.

ÖZÇELİK, ÇALIŞMALARI ŞÖYLE SIRALADI:

1-1-Bozkurt Mahallesi, Deprem Evlerinde boş olan arazilerde konut yapımı için Burdur Belediyesi ile TOKİ Arasında protokol imzalandı. Belediyemizin protokolü imzalamasından sonra müşavirlik çalışmaları için İhale Daire Başkanlığına sevk edilmiştir. Bozkurt Mahallesinde hak sahipliğide değerlendirme, arsa ve konut tespitleri yapılması için önümüzdeki günlerde müşavirlik ihalesi yapılacaktır.

2-Necati Bey Mahallesinde, (Manastır Mahallemizde) de TOKİ'den gelen heyetle gezilmiş, görüntüler alınmış ve imar durumları gözden geçirilmiştir. Belediyemizin de Meclis Kararı alması sonucunda TOKİ tarafından kentsel dönüşüm yapılması çalışmalarına başlanacaktır.

3-Burdur Antalya çıkışı, Üniversite Yolu üzerinde Büğdüz Yol Kavşağında Hazineye ait arazilerde TOKİ konutları yapılması için TOKİ Başkanımızın imzası ile Başbakanlık'tan Hazineden devir alınması üzerine resmi yazışmalar yapılmıştır. Şu anda Başbakanlık'tan onaydan çıkması için görüşmelerde bulundum.

Vekil Özçelik, Burdur halkının yıllardır beklediği TOKİ Konutları yapılması için sıkı takibi devam ettireceklerini belirterek, tüm gelişmelerden vatandaşları haber etmeye ve vatandaşların isteklerini dile getirmeye devam edeceklerini bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.