VALİ YILMAZ TEFENNİ VE KARAMANLI İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 19.08.2016 - 13:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3976+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ TEFENNİ VE KARAMANLI İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Şerif Yılmaz, resmi ilçe ziyaretleri kapsamında düzenlenen programla Tefenni ve Karamanlı ilçelerini ziyaret etti.
Karamanlı ilçesi ziyareti sonunda basın mensuplarına her iki ilçedeki temasları ve programları konusunda değerlendirme yaptı. Gün içinde alınan bilgiler ışığında Doğu ve Güneydoğu illeri Van, Elazığ ve Bitlis'te PKK saldırıları ile yaşanan terör olaylarını lanetledi. Tefenni ve Karamanlı İlçelerini ziyaret ettiklerini belirten Vali Yılmaz, İlçelerde yapılan çalışmalarla ilgili hem Kaymakam ve hemde Belediye Başkanlarından değerlendirmeler aldığını dile getirerek Burdur'un tüm ilçelerini yakından tanımaya devam edeceğini aktardı. Vali Yılmaz ilçe ziyaretleri değerlendirmesi sonrası bugün yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu. Özellikle bugün farklı bir gün yaşadıklarını ifade eden Vali Yılmaz, dün Van'da, sabah saatlerinde Elazığ'da meydana gelen hain patlamada hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilediğini kaydetti. Vali Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü, "Yine öğleden sonra Bitlis Hizan İlçemizde meydana gelen terör saldırısı ile şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İNŞALLAH BU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ATLATIRIZ Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve kritik dönemde herkesin çok daha hassas davranmasını, ülkemizin birliğine beraberliğine kasteden hainlere karşıda el birlik topyekun aynı cevabı vermemiz gerektiğini ve bunu da verdiğimizi yakından görüyoruz. İnşallah bu zor günleri hep beraber birlik beraberlik içerisinde atlatırız.   Ülkemiz ne kadar güçlü kuvvetli olursa bizimle oynamaya çalışanlar bunun cevabını çok daha net bir şekilde alır. Bizim burada vatandaş olarak da görevimiz bu birlik ve beraberliğe ülkemizin güçlenip kuvvetlenmesine iyi bir şekilde destek vermemizdir. Bunu da Burdurlu Hemşehrilerilerimiz destek veriyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.   DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZLE BERABER HAİNLERE GEREKEN CEVAP VERİLECEK Bizim çalışmamız lazım. Kuvvetli olmamız lazım. Bu hem devlet kurumlarıyla, hem vatandaşıyla, sivil toplum örgütleriyle birlikteliği gösterdiğimiz sürece inşallah bu terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklardır. Devletimiz ve milletimizle beraber hainlere gereken cevap verilecek. Bu zamana kadar verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz" dedi.     
Vali Şerif Yılmaz, resmi ilçe ziyaretleri kapsamında düzenlenen programla Tefenni ve Karamanlı ilçelerini ziyaret etti.

Karamanlı ilçesi ziyareti sonunda basın mensuplarına her iki ilçedeki temasları ve programları konusunda değerlendirme yaptı. Gün içinde alınan bilgiler ışığında Doğu ve Güneydoğu illeri Van, Elazığ ve Bitlis'te PKK saldırıları ile yaşanan terör olaylarını lanetledi.

Tefenni ve Karamanlı İlçelerini ziyaret ettiklerini belirten Vali Yılmaz, İlçelerde yapılan çalışmalarla ilgili hem Kaymakam ve hemde Belediye Başkanlarından değerlendirmeler aldığını dile getirerek Burdur'un tüm ilçelerini yakından tanımaya devam edeceğini aktardı.

Vali Yılmaz ilçe ziyaretleri değerlendirmesi sonrası bugün yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu. Özellikle bugün farklı bir gün yaşadıklarını ifade eden Vali Yılmaz, dün Van'da, sabah saatlerinde Elazığ'da meydana gelen hain patlamada hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dilediğini kaydetti. Vali Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü, "Yine öğleden sonra Bitlis Hizan İlçemizde meydana gelen terör saldırısı ile şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

İNŞALLAH BU ZOR GÜNLERİ HEP BERABER BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE ATLATIRIZ

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor ve kritik dönemde herkesin çok daha hassas davranmasını, ülkemizin birliğine beraberliğine kasteden hainlere karşıda el birlik topyekun aynı cevabı vermemiz gerektiğini ve bunu da verdiğimizi yakından görüyoruz. İnşallah bu zor günleri hep beraber birlik beraberlik içerisinde atlatırız.

 

Ülkemiz ne kadar güçlü kuvvetli olursa bizimle oynamaya çalışanlar bunun cevabını çok daha net bir şekilde alır. Bizim burada vatandaş olarak da görevimiz bu birlik ve beraberliğe ülkemizin güçlenip kuvvetlenmesine iyi bir şekilde destek vermemizdir. Bunu da Burdurlu Hemşehrilerilerimiz destek veriyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

 

DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZLE BERABER HAİNLERE GEREKEN CEVAP VERİLECEK

Bizim çalışmamız lazım. Kuvvetli olmamız lazım. Bu hem devlet kurumlarıyla, hem vatandaşıyla, sivil toplum örgütleriyle birlikteliği gösterdiğimiz sürece inşallah bu terör odakları amaçlarına ulaşamayacaklardır. Devletimiz ve milletimizle beraber hainlere gereken cevap verilecek. Bu zamana kadar verdik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz" dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.