ÇAYBOYU YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE YENİ BİR VİZYON KAZANACAK

19.08.2016 - 14:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4325+ kez okundu.
 

ÇAYBOYU YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE YENİ BİR VİZYON KAZANACAK

Burdur Belediyesi tarafından geçen yıl yapılan ve SODEM tarafından ödüle layık görülen Çay Restorasyonu çalışmalarının 2. etabı başladı.
Köprübaşı’na yeni bir görünüm kazandıran Çay Restorasyonu çalışmalarının 2. etabı başladı.yapılacak çalışmalarla halkımızın bu bölgeden daha fazla yararlanması sağlanacaktır Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Çayboyu düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Burdur Belediyesi Çay Restorasyon çalışmaları, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüllendirilmiş, Başkan Ercengiz ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan almıştı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 2. etap çalışmaları kapsamında oturma grupları, fıskiyeli havuzlar, pergola, ışıklandırma ve çevre düzenlemeleri ile Çayboyu yeniden düzenlenecek. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Vatandaşlarımızın beğenisini kazanan Çay Restorasyonu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burdur’a yakışan, vatandaşlarımızın vakit geçirebildiği bir alan oluşturacağız Çayboyu; havuzlar, pergolalar, ışıklandırmalar ve çevre düzenlemeleriyle yeni bir görünüme kavuşacak. Köprübaşı’nda yeni bir kavşak düzenlemesi yaparak daha akıcı bir trafiği kazandıracağız. Üreten bir belediye olarak kendi imkanlarımızla yapacağımız çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.    
Burdur Belediyesi tarafından geçen yıl yapılan ve SODEM tarafından ödüle layık görülen Çay Restorasyonu çalışmalarının 2. etabı başladı.

Köprübaşı’na yeni bir görünüm kazandıran Çay Restorasyonu çalışmalarının 2. etabı başladı.yapılacak çalışmalarla halkımızın bu bölgeden daha fazla yararlanması sağlanacaktır

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Ali Say ile birlikte Çayboyu düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Burdur Belediyesi Çay Restorasyon çalışmaları, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından ödüllendirilmiş, Başkan Ercengiz ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan almıştı.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen 2. etap çalışmaları kapsamında oturma grupları, fıskiyeli havuzlar, pergola, ışıklandırma ve çevre düzenlemeleri ile Çayboyu yeniden düzenlenecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Vatandaşlarımızın beğenisini kazanan Çay Restorasyonu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burdur’a yakışan, vatandaşlarımızın vakit geçirebildiği bir alan oluşturacağız Çayboyu; havuzlar, pergolalar, ışıklandırmalar ve çevre düzenlemeleriyle yeni bir görünüme kavuşacak. Köprübaşı’nda yeni bir kavşak düzenlemesi yaparak daha akıcı bir trafiği kazandıracağız. Üreten bir belediye olarak kendi imkanlarımızla yapacağımız çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Burdur’umuza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.