BÖLGENİN 1340 KİLO AĞIRLIĞINDAKI KURBANLIK DANASI ALICI BEKLİYOR

DİĞER 06.09.2016 - 14:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4066+ kez okundu.
 

BÖLGENİN 1340 KİLO AĞIRLIĞINDAKI KURBANLIK DANASI ALICI BEKLİYOR

Burdur'un Yeşilova İlçesinde kasap ve besicilik yapan Enver Gök 30 uzun yıllardır bu bölgede yetişmiş en kilolu danası için iddialı konuştu.
Burdur'un Yeşilova İlçesinde kasap ve besicilik yapan Enver Gök 1340 kiloluk beslediği rekor danasını tamamen doğal  kaynaklarından oluşan  besinlerle yetiştirdiğini söyleyen Enver Gök, tüm köylere dolaştığını ancak  bu bölgenin en ağır danası olduğunu söyledi.   Yeşilova İlçesi ve civarında alıcı çıkmaması halinde kasaplık olarak satacağını belirten ve müşteri arayan Enver Gök, Bölgemizin bu güne kadar yetiştirdiği en büyük kurbanlığını kendilerinin yetiştirdiğini sözlerine ekledi. İmkanlarım olsa idi büyük kentlerin pazarına götürmeyi düşündüğünü söyledi. Kurban bayramına kadar danasına alıcı çıkacağına da inandığını söyleyerek alıcı beklediğini ifade etti.  
Burdur'un Yeşilova İlçesinde kasap ve besicilik yapan Enver Gök 30 uzun yıllardır bu bölgede yetişmiş en kilolu danası için iddialı konuştu.

Burdur'un Yeşilova İlçesinde kasap ve besicilik yapan Enver Gök 1340 kiloluk beslediği rekor danasını tamamen doğal  kaynaklarından oluşan  besinlerle yetiştirdiğini söyleyen Enver Gök, tüm köylere dolaştığını ancak  bu bölgenin en ağır danası olduğunu söyledi.

 

Yeşilova İlçesi ve civarında alıcı çıkmaması halinde kasaplık olarak satacağını belirten ve müşteri arayan Enver Gök, Bölgemizin bu güne kadar yetiştirdiği en büyük kurbanlığını kendilerinin yetiştirdiğini sözlerine ekledi. İmkanlarım olsa idi büyük kentlerin pazarına götürmeyi düşündüğünü söyledi. Kurban bayramına kadar danasına alıcı çıkacağına da inandığını söyleyerek alıcı beklediğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.