VALİ YILMAZ HAFTA SONU ESNAF İLE SOHBET ETTİ.

YAŞAM 09.10.2016 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3213+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ HAFTA SONU ESNAF İLE SOHBET ETTİ.

Ankara dönüşü hafta sonu esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Yılmaz, vatandaşlarla ve işyeri sahipleriyle sohbet etme fırsatı buldu.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz Ankara dönüşü hafta sonu sohbetlerini esnafları ziyarete ayırdı. Hafta sonu gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerde esnaflara bir sıkıntıları olup olmadığını sorarak, Burdur ve güncel konularla ilgili esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 15 Temmuz süreci sonrası alınan karar doğrultusunda Burdur’a taşınmaya başlayan askeri birliğin Burdur’a ve Burdur esnafına katkıda bulunacağını belirten Vali Yılmaz, hem Burdur’da görev yapacak askeri personelin, hem de birlik bünyesinde zırhlı muhabere aracı ve zırhlı personel taşıyıcı eğitimi için gelecek askerlerin Burdur’da ekonomik hareketlilik ve esnaflar için de bir canlanma sağlayacağını ifade etti.      Esnaflarla sohbetinde, esnaflardan dükkânlarını erken açmalarını isteyen Vali Yılmaz, Burdur’a yatırım yapmayı düşünen İş Adamları olması durumunda 2. OSB’de yer konusunda gerekli yardımı yapacaklarını ifade etti. Ohal süreci ile ilgilide vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamayacağını yineleyen Vali Yılmaz, Ohal'in sadece FETÖ terör örgütü ile mücadele için uygulandığını belirterek vatandaşlarımızın ve esnafların herhangi bir tedirginlik duymamalarını istedi.  Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası esnaflara hayırlı, bereketli, bol kazançlar diledi.  
Ankara dönüşü hafta sonu esnaf ziyaretlerinde bulunan Vali Yılmaz, vatandaşlarla ve işyeri sahipleriyle sohbet etme fırsatı buldu.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz Ankara dönüşü hafta sonu sohbetlerini esnafları ziyarete ayırdı. Hafta sonu gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerde esnaflara bir sıkıntıları olup olmadığını sorarak, Burdur ve güncel konularla ilgili esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 15 Temmuz süreci sonrası alınan karar doğrultusunda Burdur’a taşınmaya başlayan askeri birliğin Burdur’a ve Burdur esnafına katkıda bulunacağını belirten Vali Yılmaz, hem Burdur’da görev yapacak askeri personelin, hem de birlik bünyesinde zırhlı muhabere aracı ve zırhlı personel taşıyıcı eğitimi için gelecek askerlerin Burdur’da ekonomik hareketlilik ve esnaflar için de bir canlanma sağlayacağını ifade etti. 

 

 

Esnaflarla sohbetinde, esnaflardan dükkânlarını erken açmalarını isteyen Vali Yılmaz, Burdur’a yatırım yapmayı düşünen İş Adamları olması durumunda 2. OSB’de yer konusunda gerekli yardımı yapacaklarını ifade etti. Ohal süreci ile ilgilide vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamayacağını yineleyen Vali Yılmaz, Ohal'in sadece FETÖ terör örgütü ile mücadele için uygulandığını belirterek vatandaşlarımızın ve esnafların herhangi bir tedirginlik duymamalarını istedi. 

Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası esnaflara hayırlı, bereketli, bol kazançlar diledi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.