BURDUR MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK YİENİ İKİ MÜJDE KONUSUNDA AÇIKLAKMA YAPTI.

SİYASET 20.12.2016 - 12:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2792+ kez okundu.
 

BURDUR MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK YİENİ İKİ MÜJDE KONUSUNDA AÇIKLAKMA YAPTI.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak kültürel alan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Milletvekili Özçelik, Burdur İl Merkezine yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti.Özçelik, yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak'ta gerçekleştirileceğini ve proje ihalesinin ardından hızlı bir şekilde yapım ihalesinin yapılacağını ifade etti. Özçelik yaptığı açıklamada, Burdur'a kültürel mirasa sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak için yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak'ta gerçekleştirileceğini ve proje ihalesinin ardından hızlı bir şekilde yapım ihalesinin yapılacağını ifade etti. Özçelik ayrıca Burdur'un Gölhisar ilçesince bulunan KBRİYA Antik Kenti'nde yapılacak olan misafir karşılama, yöresel ürün satış yerleri ve çevre düzenlemesi çalışmaları için geçtiğimiz aylarda 150 bin TL olarak gönderilen ödeneğin ardından bugün itibariyle çalışmalar için 1 milyon 200 bin TL miktarında ödeneğin daha gönderildiği müjdesini aktardı. Özçelik, kültürel alanda çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyleyerek, Burdur'un kültür turizmi ile de hak ettiği değeri alması için görüşmelerini sürdüreceğini belirtti.                                                   TOKİ KONUTLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLAYACAK Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada "Burdur İlimiz  Necati Bey Mahallesi'nde Manastırda geçtiğimiz aylarda Burdur Belediyesi ile TOKİ Arasında protokol İmzalanmıştı. Protokol sonrası müşavirlik çalışmaları için TOKİ destekli olarak Burdur Belediyesi tarafından ihaleye çıkılacaktır. İhale sonrası müşavirlik çalışmalarına geçilmiş olacak." dedi. Özçelik yine Burdur merkezde Bozkurt Mahallesi Deprem evlerinde kentsel dönüşüm için müşavirlik geçen ay yapıldığını hatırlatarak, "TOKİ ile yapılan 3 oturumlu görüşmeler sonrasında İstanbul'da GEDAŞ Firması ihaleyi almış durumda olup, önümüzdeki haftalarda Müşavirlik firmasının İlimizdeki, Mahallemizdeki çalışmaları başlayacaktır. TOKİ Kentsel dönüşüm yöneticileri ve Gedaş yöneticileri ile görüşmelerimizi yaptık, süratli bir şekilde mesafe alarak TOKİ Konutları yapımına geçilmesini arzu etmekteyiz." ifadelerini kullandı.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak kültürel alan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Özçelik, Burdur İl Merkezine yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti.Özçelik, yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak'ta gerçekleştirileceğini ve proje ihalesinin ardından hızlı bir şekilde yapım ihalesinin yapılacağını ifade etti.

Özçelik yaptığı açıklamada, Burdur'a kültürel mirasa sahip çıkmak ve gelecek nesillere aktarmak için yeni yapılacak müzenin proje ihalesinin 5 Ocak'ta gerçekleştirileceğini ve proje ihalesinin ardından hızlı bir şekilde yapım ihalesinin yapılacağını ifade etti.

Özçelik ayrıca Burdur'un Gölhisar ilçesince bulunan KBRİYA Antik Kenti'nde yapılacak olan misafir karşılama, yöresel ürün satış yerleri ve çevre düzenlemesi çalışmaları için geçtiğimiz aylarda 150 bin TL olarak gönderilen ödeneğin ardından bugün itibariyle çalışmalar için 1 milyon 200 bin TL miktarında ödeneğin daha gönderildiği müjdesini aktardı.

Özçelik, kültürel alanda çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyleyerek, Burdur'un kültür turizmi ile de hak ettiği değeri alması için görüşmelerini sürdüreceğini belirtti.

                                                  TOKİ KONUTLARI HIZLI BİR ŞEKİLDE BAŞLAYACAK

Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada "Burdur İlimiz  Necati Bey Mahallesi'nde Manastırda geçtiğimiz aylarda Burdur Belediyesi ile TOKİ Arasında protokol İmzalanmıştı. Protokol sonrası müşavirlik çalışmaları için TOKİ destekli olarak Burdur Belediyesi tarafından ihaleye çıkılacaktır. İhale sonrası müşavirlik çalışmalarına geçilmiş olacak." dedi.

Özçelik yine Burdur merkezde Bozkurt Mahallesi Deprem evlerinde kentsel dönüşüm için müşavirlik geçen ay yapıldığını hatırlatarak, "TOKİ ile yapılan 3 oturumlu görüşmeler sonrasında İstanbul'da GEDAŞ Firması ihaleyi almış durumda olup, önümüzdeki haftalarda Müşavirlik firmasının İlimizdeki, Mahallemizdeki çalışmaları başlayacaktır. TOKİ Kentsel dönüşüm yöneticileri ve Gedaş yöneticileri ile görüşmelerimizi yaptık, süratli bir şekilde mesafe alarak TOKİ Konutları yapımına geçilmesini arzu etmekteyiz." ifadelerini kullandı
.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.