BAŞKAN ERCENGİZ’İN ÇORBA İKRAMI VATANDAŞIN İÇİNİ ISITTI

GÜNDEM 27.12.2016 - 12:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2840+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’İN ÇORBA İKRAMI VATANDAŞIN İÇİNİ ISITTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve Belediye Personeli Halk pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.
Burdur Belediyesi tesislerinde hazırlanan ve Kış aylarının en soğuk günlerini yaşayan şehrimizde Halk pazarında esnafa ve vatandaşlara 1500 kişilik çorba ikram edildi. Pazara ihtiyaçlarını almak için gelen ve çevre köylerden kent merkezine haftalık ya da kışlık ihtiyaçları için gelen vatandaşlara Çorba dağıtımında özel bir amacın olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Soğuk kış günü. Vatandaşımız, üreticimiz, esnafımız Salı Pazarında sıcak bir çorba ikram etmek istedik. Biz paylaşmayı seven, dayanışma içinde olan bir belediye anlayışıyla mali değeri çok olmayan ama vatandaşımızla sürekli bir arada olduğumuzu göstermeye çalışan birçok projeye küçükte olsa sahip çıkmaya çalıyoruz. Bugün vatandaşımızla bir arada olalım, sorunları sıkıntıları varsa yerinde onlarla birlikte konuşup çözüm için değerlendirmeler yapalım istedik.” dedi Belediye Başkanlığı makamındaki yoğun çalışmalar nedeniyle halkla bir araya gelmenin kısıtlı olduğunu ifade edip, her fırsatta Burdur Halkıyla buluşmak için esnaf ziyaretlerine çıktığını belirten Başkan Ercengiz, “Yöneticilik sadece kurum yönetmek değil, biz siyasi bir kurumun başındaki yöneticiler olarak halkın sorunlarını yerinde dinlemek, sorunların çözümüne ulaşma adına en kolay yöntem olarak görüyoruz. Vatandaş bize doğrudan ulaşabildiği zaman sorunlarını birinci elden dinlenilip çözüme kavuştuğunu görüyor ve bu Burdurlu hemşerilerimizi memnun ediyor. Ben de bunun için buradayım, bunun için sokaktayım. Diğer türlü bizi makamımızda ziyaret etmek istedikleri zaman yoğunluktan vakit ayıramıyoruz. Ben de fırsat buldukça vatandaşımızla sokakta bir arada olmaya çalışıyorum.” dedi. Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit ve CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’da Belediye Başkanı Ercengiz’le birlikte çorba dağıttı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, ve Belediye Personeli Halk pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Burdur Belediyesi tesislerinde hazırlanan ve Kış aylarının en soğuk günlerini yaşayan şehrimizde Halk pazarında esnafa ve vatandaşlara 1500 kişilik çorba ikram edildi. Pazara ihtiyaçlarını almak için gelen ve çevre köylerden kent merkezine haftalık ya da kışlık ihtiyaçları için gelen vatandaşlara

Çorba dağıtımında özel bir amacın olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Soğuk kış günü. Vatandaşımız, üreticimiz, esnafımız Salı Pazarında sıcak bir çorba ikram etmek istedik. Biz paylaşmayı seven, dayanışma içinde olan bir belediye anlayışıyla mali değeri çok olmayan ama vatandaşımızla sürekli bir arada olduğumuzu göstermeye çalışan birçok projeye küçükte olsa sahip çıkmaya çalıyoruz. Bugün vatandaşımızla bir arada olalım, sorunları sıkıntıları varsa yerinde onlarla birlikte konuşup çözüm için değerlendirmeler yapalım istedik.” dedi

Belediye Başkanlığı makamındaki yoğun çalışmalar nedeniyle halkla bir araya gelmenin kısıtlı olduğunu ifade edip, her fırsatta Burdur Halkıyla buluşmak için esnaf ziyaretlerine çıktığını belirten Başkan Ercengiz, “Yöneticilik sadece kurum yönetmek değil, biz siyasi bir kurumun başındaki yöneticiler olarak halkın sorunlarını yerinde dinlemek, sorunların çözümüne ulaşma adına en kolay yöntem olarak görüyoruz. Vatandaş bize doğrudan ulaşabildiği zaman sorunlarını birinci elden dinlenilip çözüme kavuştuğunu görüyor ve bu Burdurlu hemşerilerimizi memnun ediyor. Ben de bunun için buradayım, bunun için sokaktayım. Diğer türlü bizi makamımızda ziyaret etmek istedikleri zaman yoğunluktan vakit ayıramıyoruz. Ben de fırsat buldukça vatandaşımızla sokakta bir arada olmaya çalışıyorum.” dedi. Manavlar ve Sebzeciler Odası Başkanı Tuncay Yiğit ve CHP Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan’da Belediye Başkanı Ercengiz’le birlikte çorba dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.