SALDA KAYAK MERKEZİ BÖLGENİN GÖZDESİ OLACAK

YAŞAM 25.01.2017 - 18:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4681+ kez okundu.
 

SALDA KAYAK MERKEZİ BÖLGENİN GÖZDESİ OLACAK

Burdur Valisi Şerif Yılmaz İl Genel Meclisi üyeleri ve çevre İlçe Belediye Başkanları ve İlçe kaymakamları ile Salda kayak merkezinde incelemelerde bulunarak eksikleri tespit etti.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, sömestri yarıyıl tatillerinde kayak yapmak için bölgedeki kayak merkezlerine gidemeyen ve Salda Kayak Merkezini tercih eden ailelerle Salda Kayak Merkezi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İstanbul’dan gelen bir aile ile sohbet eden Vali Yılmaz kayak merkezinden memnun olup almadıklarını sordu, geçen yılda Salda Kayak Merkezini tercih ettiklerini belirten aile Vali Yılmaz’a memnuniyetlerini ifade etti.     Ailelerle gerçekleştirdiği sohbet sonrası bir süre kayak yapan gençlerle kayak yaparak gerek pistte gerekse yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Kayak Merkezinde devam eden yedi aileye konaklama hizmeti verebilecek konaklama alanında devam eden çalışmaları inceledi. Vali Yılmaz ziyaret sırasında Yeşilova Belediyesine kayak merkezindeki konaklama ihtiyacının giderilmesi için bungolov tipi ev yapmak isterlerse yer tahsisi yapılabileceğini belirtti. Başkan Özbek’te bu teklife sıcak baktıklarını belirterek değerlendirmede bulunacaklarını ifade ederek gelecek kayak sezonuna hazır hale getireceklerini ifade etti.                      KONAKLAMA TESİSİ EKSİKLERİMİZ BULUNUYOR Vali Yılmaz, Kayak merkezinden ayrılmadan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu; Vali Yılmaz burada yaptığı açıklamasında;Bugün salda kayak merkezindeyiz. Özellikle yarıyıl tatilinde, tatili fırsat bilip kayak merkezlerine gelen misafirlerimiz var. Salda kayak merkezinde bu anlamda bu yıl tahminlerimizin ötesinde ilgi görmeye başladı. Kayak merkezi içinde bulunan tesislerimiz gelişen noktada ihtiyaçlarımız için yetersiz gelmeye başladı. Salda kayak merkezimizin imkanlarını gidermeyi planlamıştık Burada tek eksiğimiz konaklamayla ilgili. Konaklamayla ilgili şu anda çalışmalarımız devam ediyor, kısa süre içerisinde bitirmeyi planlamıştık ama karın erken gelmesiyle beraber planlamada gecikme oldu. Bunun dışında da arkadaşlarımızla değerlendirmelerde bulunduk.  Önümüzdeki yaz sezonunda Belediyemiz ile günübirlik konaklamanın yanı sıra kalıcı konaklama ihtiyacının teminini kararlaştırdık. İnşallah belediyemizle beraber bu bölgede yeni tesisler, özellikle dışarıdan gelen misafirlerimize  başka yerlerdeki kayak merkezlerimizdeki tesisler ile konaklama ihtiyaçlarının da yapılacağı tesisleri yapmaya başlayacağız. Önümüzdeki sezon inşallah burada daha rahat konaklayabilecekleri, tatilini geçirebilecekleri bir tesise kavuşmuş olacağız. Salda Kayak Merkezi Kayak pistimiz 1 kilometre uzunluğuna yaklaşıyor aşağı yukarı. Toz kara sahip, yeşilin ve en önemlisi salda gölünün manzarasıyla birlikte değerlendirebileceği güzel vakit geçirebileceği, nezih yerler arasında sayılabilir. İnsanlarımızın dinlenebileceği bir mekan. Kayak severleri, spor severleri Salda Kayak merkezine bekliyoruz" dedi.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz İl Genel Meclisi üyeleri ve çevre İlçe Belediye Başkanları ve İlçe kaymakamları ile Salda kayak merkezinde incelemelerde bulunarak eksikleri tespit etti.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, sömestri yarıyıl tatillerinde kayak yapmak için bölgedeki kayak merkezlerine gidemeyen ve Salda Kayak Merkezini tercih eden ailelerle Salda Kayak Merkezi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İstanbul’dan gelen bir aile ile sohbet eden Vali Yılmaz kayak merkezinden memnun olup almadıklarını sordu, geçen yılda Salda Kayak Merkezini tercih ettiklerini belirten aile Vali Yılmaz’a memnuniyetlerini ifade etti.

    Ailelerle gerçekleştirdiği sohbet sonrası bir süre kayak yapan gençlerle kayak yaparak gerek pistte gerekse yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Kayak Merkezinde devam eden yedi aileye konaklama hizmeti verebilecek konaklama alanında devam eden çalışmaları inceledi. Vali Yılmaz ziyaret sırasında Yeşilova Belediyesine kayak merkezindeki konaklama ihtiyacının giderilmesi için bungolov tipi ev yapmak isterlerse yer tahsisi yapılabileceğini belirtti. Başkan Özbek’te bu teklife sıcak baktıklarını belirterek değerlendirmede bulunacaklarını ifade ederek gelecek kayak sezonuna hazır hale getireceklerini ifade etti.

                     KONAKLAMA TESİSİ EKSİKLERİMİZ BULUNUYOR

Vali Yılmaz, Kayak merkezinden ayrılmadan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu; Vali Yılmaz burada yaptığı açıklamasında;Bugün salda kayak merkezindeyiz. Özellikle yarıyıl tatilinde, tatili fırsat bilip kayak merkezlerine gelen misafirlerimiz var. Salda kayak merkezinde bu anlamda bu yıl tahminlerimizin ötesinde ilgi görmeye başladı. Kayak merkezi içinde bulunan tesislerimiz gelişen noktada ihtiyaçlarımız için yetersiz gelmeye başladı. Salda kayak merkezimizin imkanlarını gidermeyi planlamıştık Burada tek eksiğimiz konaklamayla ilgili. Konaklamayla ilgili şu anda çalışmalarımız devam ediyor, kısa süre içerisinde bitirmeyi planlamıştık ama karın erken gelmesiyle beraber planlamada gecikme oldu. Bunun dışında da arkadaşlarımızla değerlendirmelerde bulunduk.  Önümüzdeki yaz sezonunda Belediyemiz ile günübirlik konaklamanın yanı sıra kalıcı konaklama ihtiyacının teminini kararlaştırdık. İnşallah belediyemizle beraber bu bölgede yeni tesisler, özellikle dışarıdan gelen misafirlerimize  başka yerlerdeki kayak merkezlerimizdeki tesisler ile konaklama ihtiyaçlarının da yapılacağı tesisleri yapmaya başlayacağız. Önümüzdeki sezon inşallah burada daha rahat konaklayabilecekleri, tatilini geçirebilecekleri bir tesise kavuşmuş olacağız.

Salda Kayak Merkezi Kayak pistimiz 1 kilometre uzunluğuna yaklaşıyor aşağı yukarı. Toz kara sahip, yeşilin ve en önemlisi salda gölünün manzarasıyla birlikte değerlendirebileceği güzel vakit geçirebileceği, nezih yerler arasında sayılabilir. İnsanlarımızın dinlenebileceği bir mekan. Kayak severleri, spor severleri Salda Kayak merkezine bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.