KADINLAR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SERGİ AÇTI.

KÜLTÜR 08.03.2017 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3492+ kez okundu.
 

KADINLAR 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE SERGİ AÇTI.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen sergi açılışına katıldı.
  Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın da katıldığı programda, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla organize edilen serginin açılışını gerçekleştirdi.     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, İl Müdürlüğüne bağlı Konuk Evinde kalan bayanlar, Halk Eğitim Merkezi bayan kursiyerleri, Cezaevinde tutuklu olarak Kalan bayanlar, emekli Öğretmen Eşref Yurdaşiper tarafından düzenlenen köşeler ile Kardeşce Kadın Derneği ve Türk Kadınları Konseyine üye bayanların katkılarıyla “El Emeği Ürünleri” sergisi düzenlendi.  Düzenlenen serginin açılışına Vali Yılmaz, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek, Hemşehrimiz Başdanışman Prof. Dr. Gürcan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, C. Başsavcısı Sadi Doğan, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  Serginin açılışı sonrası, beraberindeki protokol ile birlikte sergiyi gezerek yapılan el emeği ürün ve eserleri inceleme fırsatı bulan Vali Yılmaz ve Başdanışman Gürcan, sergilenen ürünler hakkında bayanlardan bilgi aldılar. Sergide eski Burdur Kadınını anlatan el emeği ürünlerde sergilendi. Vali Yılmaz, Başdanışman Gürcan ve protokol serginin bölümlerini gezerken, sergi sahipleri ile de hatıra fotoğrafı çekilerek bir süre sohbet ettiler. Emekleri için bayanlara teşekkür ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.  
Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen sergi açılışına katıldı.

 

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen Gürcan’ın da katıldığı programda, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla organize edilen serginin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, İl Müdürlüğüne bağlı Konuk Evinde kalan bayanlar, Halk Eğitim Merkezi bayan kursiyerleri, Cezaevinde tutuklu olarak Kalan bayanlar, emekli Öğretmen Eşref Yurdaşiper tarafından düzenlenen köşeler ile Kardeşce Kadın Derneği ve Türk Kadınları Konseyine üye bayanların katkılarıyla “El Emeği Ürünleri” sergisi düzenlendi. 

Düzenlenen serginin açılışına Vali Yılmaz, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Reşat Petek, Hemşehrimiz Başdanışman Prof. Dr. Gürcan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, C. Başsavcısı Sadi Doğan, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Serginin açılışı sonrası, beraberindeki protokol ile birlikte sergiyi gezerek yapılan el emeği ürün ve eserleri inceleme fırsatı bulan Vali Yılmaz ve Başdanışman Gürcan, sergilenen ürünler hakkında bayanlardan bilgi aldılar. Sergide eski Burdur Kadınını anlatan el emeği ürünlerde sergilendi. Vali Yılmaz, Başdanışman Gürcan ve protokol serginin bölümlerini gezerken, sergi sahipleri ile de hatıra fotoğrafı çekilerek bir süre sohbet ettiler. Emekleri için bayanlara teşekkür ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.