SOSYAL GÜVENLİK KURUMU EKİBİ ESNAFI BİLGİLENDİRİYOR

GÜNDEM 10.03.2017 - 13:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4644+ kez okundu.
 

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU EKİBİ ESNAFI BİLGİLENDİRİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü ile İş- Kur Genel Müdürlüğü Bürokratları Esnaf ve Sanayicileri istihdam konusunda bilgilendirmek için çalışma yapıyorlar.
      Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan ve Ekibi ile Oda Başkanlığında bir araya gelerek istihdamı artırma çalışmaları konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan ve Ekibi ile İş-Kur Genel Müdürlüğü Bürokratları bilhassa Esnaf ve Sanayiciye sağlanan sigorta primleri üzerinden istihdamın artırılması çalışan sayısının artırılmasına yönelik olarak Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan tarafından da desteklenen istihdam seferberliği konusunda saha çalışmaları için ziyaretlere başladıklarını açıkladılar. Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan. Bakanlığımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu ve İş-Kur Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen istihdam seferberliği kapsamında; 01.01 2017 tarihi itibarı ile 31.12.2017 tarihine kadar Özel sektör işverenlerinin mevcut çalışanlarına ilave olarak işe alacakları her bir sigortalı için sigorta ve vergi yüklerini bakanlık olarak biz üstleniyoruz. İşverenlerin ilave istihdam ettikleri her bir sigortalı için 773 TL tutarındaki pirim ve yükümlülükleri devlet tarafından karşılanacaktır dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan. Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban Bakanlık bürokratları Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan ile birlikte esnafları ziyaret ederek Burdur Akteşli Sanatlar Çarşısındaki Esnafları ziyaret için saha çalışmalarına başladılar. Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Çalışmaların öğleden sonraki bölümünde ise Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Çiçekmersan mermer fabrikasında çalışanlar ile birlikte öğle yemeği yediler. Ardından çalışmalara devam ettiler.      
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü ile İş- Kur Genel Müdürlüğü Bürokratları Esnaf ve Sanayicileri istihdam konusunda bilgilendirmek için çalışma yapıyorlar.

      Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan ve Ekibi ile Oda Başkanlığında bir araya gelerek istihdamı artırma çalışmaları konusunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan ve Ekibi ile İş-Kur Genel Müdürlüğü Bürokratları bilhassa Esnaf ve Sanayiciye sağlanan sigorta primleri üzerinden istihdamın artırılması çalışan sayısının artırılmasına yönelik olarak Cumhurbaşkanı R. Tayip Erdoğan tarafından da desteklenen istihdam seferberliği konusunda saha çalışmaları için ziyaretlere başladıklarını açıkladılar.

Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan. Bakanlığımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu ve İş-Kur Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen istihdam seferberliği kapsamında; 01.01 2017 tarihi itibarı ile 31.12.2017 tarihine kadar Özel sektör işverenlerinin mevcut çalışanlarına ilave olarak işe alacakları her bir sigortalı için sigorta ve vergi yüklerini bakanlık olarak biz üstleniyoruz. İşverenlerin ilave istihdam ettikleri her bir sigortalı için 773 TL tutarındaki pirim ve yükümlülükleri devlet tarafından karşılanacaktır dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Cevdet Ceylan. Burdur Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bayram Balban Bakanlık bürokratları Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Kalkan ile birlikte esnafları ziyaret ederek Burdur Akteşli Sanatlar Çarşısındaki Esnafları ziyaret için saha çalışmalarına başladılar. Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Çalışmaların öğleden sonraki bölümünde ise Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Çiçekmersan mermer fabrikasında çalışanlar ile birlikte öğle yemeği yediler. Ardından çalışmalara devam ettiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.