VALİ ŞERİF YILMAZ’IN “KUTLU DOĞUM HAFTASI” MESAJI

DİĞER 17.04.2017 - 18:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3449+ kez okundu.
 

VALİ ŞERİF YILMAZ’IN “KUTLU DOĞUM HAFTASI” MESAJI

Burdur Valisi Şerif “ Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle bir Burdur halkına bir kutlama mesajı yayınladı
Bundur Valisi Şerif Yılmaz mesajında: Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı teşriflerinin 1446. Yıl dönümünde, yeni bir Kutlu Doğum Haftası’na girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.  1989 yılından bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde kutlanan“Kutlu Doğum Haftası’nın” bu yıl ki teması “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu”.  Bugün ne yazık ki İslam coğrafyalarında yaşanan zulüm ve akan kan dolayısıyla, İslam'ın barış, sevgi ve adalet mesajını yüceltmeye, sevgili peygamberimizin çağrısını daha gür bir sesle duyurmaya, onunu yol göstericiliğine, özünde barış ve adalet olan kutlu mesajına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftası’nın kardeşliğimizi pekiştirerek, başta Suriye olmak üzere mazlum coğrafyalara ve Tüm İslam Alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.  
Burdur Valisi Şerif “ Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle bir Burdur halkına bir kutlama mesajı yayınladı

Bundur Valisi Şerif Yılmaz mesajında: Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı teşriflerinin 1446. Yıl dönümünde, yeni bir Kutlu Doğum Haftası’na girmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

1989 yılından bu yana Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde kutlanan“Kutlu Doğum Haftası’nın” bu yıl ki teması “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu”. 

Bugün ne yazık ki İslam coğrafyalarında yaşanan zulüm ve akan kan dolayısıyla, İslam'ın barış, sevgi ve adalet mesajını yüceltmeye, sevgili peygamberimizin çağrısını daha gür bir sesle duyurmaya, onunu yol göstericiliğine, özünde barış ve adalet olan kutlu mesajına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle Kutlu Doğum Haftası’nın kardeşliğimizi pekiştirerek, başta Suriye olmak üzere mazlum coğrafyalara ve Tüm İslam Alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.