BURDUR YEŞİLOVA İLÇESİ’NE DEV ATATÜRK ANITI

DİĞER 04.05.2017 - 11:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3786+ kez okundu.
 

BURDUR YEŞİLOVA İLÇESİ’NE DEV ATATÜRK ANITI

Burdur’un Yeşilova İlçesinde Salda Gölü kıyısındaki Göl manzaralı tepeye dev Atatürk anıtı yapıldı.
Burdur Yeşilova Belediyesi Cumhuriyet Meydanında bulunan at üzerinde bulunan dev Atatürk heykelini Salda gölünü yüksekten gören tepeye taşıtarak burada kendi kaidesinin üzerine koydu. Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına Ulusumuzun kurtarıcısı büyük önder Atatürk’ün yeni bir heykeli yaptırılmaktadır. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek; “Atamızı en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Atamızı olan sonsuz saygımızı gelecek kuşaklara taşımak ve önderimizi   her daim unutmamamız gerekir, Burdur-Yeşilova Belediyesi olarak Atatürk gibi bir dünya liderini unutmak ve unutturmak kimsenin haddine değildir. Çocuklarımızın ve ulusumuzun onu her daim hatırlaması ona olan bir minnet borcudur onun içinde Yeşilova Belediyesi olarak herkesin görebileceği bu tepeye Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yakışacağı en güzel yerlerden biri olarak düşündük.” Şeklinde duygularını açıkladı konuştu. Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in bu çıkışı ise Yeşilova da halk tarafından taktirle karşılandı. Çok yakın zamanda Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtının yerine yenisinin montesinin yapılacağı ve açılışı ile yöre halkına bunun duyurulacağı belirtildi.  
Burdur’un Yeşilova İlçesinde Salda Gölü kıyısındaki Göl manzaralı tepeye dev Atatürk anıtı yapıldı.

Burdur Yeşilova Belediyesi Cumhuriyet Meydanında bulunan at üzerinde bulunan dev Atatürk heykelini Salda gölünü yüksekten gören tepeye taşıtarak burada kendi kaidesinin üzerine koydu. Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına Ulusumuzun kurtarıcısı büyük önder Atatürk’ün yeni bir heykeli yaptırılmaktadır.

Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek; “Atamızı en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Atamızı olan sonsuz saygımızı gelecek kuşaklara taşımak ve önderimizi   her daim unutmamamız gerekir, Burdur-Yeşilova Belediyesi olarak Atatürk gibi bir dünya liderini unutmak ve unutturmak kimsenin haddine değildir. Çocuklarımızın ve ulusumuzun onu her daim hatırlaması ona olan bir minnet borcudur onun içinde Yeşilova Belediyesi olarak herkesin görebileceği bu tepeye Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yakışacağı en güzel yerlerden biri olarak düşündük.” Şeklinde duygularını açıkladı konuştu.

Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek’in bu çıkışı ise Yeşilova da halk tarafından taktirle karşılandı. Çok yakın zamanda Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtının yerine yenisinin montesinin yapılacağı ve açılışı ile yöre halkına bunun duyurulacağı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.