TARSİM’den “HAYVAN HAYAT SİGORTASI” KONUSUNDA KONFERANS

YAŞAM 04.05.2017 - 15:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4172+ kez okundu.
 

TARSİM’den “HAYVAN HAYAT SİGORTASI” KONUSUNDA KONFERANS

29 Nisan Dünya Veterinerler Günü kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi “Hayvan Hayat Sigortaları” adı altında etkinlik düzenledi.
Hayvan Hayat Sigortalarını yürüten kurum olan TARSİM tarafından verilen konferansta geleceğin veterinerlerine hayvan hayat sigortaları anlatıldı. Bölge hayvancılığı açısından düşünüldüğünde gerek buzağı ölümlerinde gerekse doğum anında ölümlerden kaynaklanan bütün hayvan zayiatlarındaki ekonomik olarak ortaya çıkacak zararlarda sigortanın önemi vurgulandı. Antalya TARSİM Bölge Müdürü Mustafa DEĞER ve Antalya TARSİM Bölge Müdür Yardımcısı Veteriner Hekim Elif YÜCE tarafından verilen konferansta, tarım sigortalarında eksper nasıl olur, iş ve işlemleri, neler yapılması gerektiği, nasıl takip etmeleri gerektiği gibi konularda eğitim verildi. Verilen eğitim hakkında açıklama yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş bulma imkanlarının neler olduğunu onlara göstermek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini, genç veteriner hekim aday öğrencilere iş imkanı sağlayacağını düşündüklerini belirtti. Hayvancılığın ülkemizde ilerlediğini sözlerine ekleyen ÖNER; “Hayvancılık arttıkça, veteriner hekim ihtiyacı da artıyor. Özellikle yetiştiricilerimiz sigorta yaptırdıkları hayvanlarının ölmesi, kaybedilmesi ya da bir hasar olduğunda veteriner hekimlere, ekspere ihtiyaç duyuyorlar. Bu amaçla fakültemizden mezun olan öğrencilerimize hem Veteriner Hekim, hem de birer  eksper olarak da çalışabileceklerini onlara göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.  
29 Nisan Dünya Veterinerler Günü kapsamında Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi “Hayvan Hayat Sigortaları” adı altında etkinlik düzenledi.

Hayvan Hayat Sigortalarını yürüten kurum olan TARSİM tarafından verilen konferansta geleceğin veterinerlerine hayvan hayat sigortaları anlatıldı. Bölge hayvancılığı açısından düşünüldüğünde gerek buzağı ölümlerinde gerekse doğum anında ölümlerden kaynaklanan bütün hayvan zayiatlarındaki ekonomik olarak ortaya çıkacak zararlarda sigortanın önemi vurgulandı.

Antalya TARSİM Bölge Müdürü Mustafa DEĞER ve Antalya TARSİM Bölge Müdür Yardımcısı Veteriner Hekim Elif YÜCE tarafından verilen konferansta, tarım sigortalarında eksper nasıl olur, iş ve işlemleri, neler yapılması gerektiği, nasıl takip etmeleri gerektiği gibi konularda eğitim verildi.

Verilen eğitim hakkında açıklama yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan ÖNER, mezuniyet aşamasında olan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş bulma imkanlarının neler olduğunu onlara göstermek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini, genç veteriner hekim aday öğrencilere iş imkanı sağlayacağını düşündüklerini belirtti. Hayvancılığın ülkemizde ilerlediğini sözlerine ekleyen ÖNER; “Hayvancılık arttıkça, veteriner hekim ihtiyacı da artıyor. Özellikle yetiştiricilerimiz sigorta yaptırdıkları hayvanlarının ölmesi, kaybedilmesi ya da bir hasar olduğunda veteriner hekimlere, ekspere ihtiyaç duyuyorlar. Bu amaçla fakültemizden mezun olan öğrencilerimize hem Veteriner Hekim, hem de birer  eksper olarak da çalışabileceklerini onlara göstermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.