BUCAK BELEDİYESİ’NİN TOPLU İFTAR GELENEĞİ DEĞİŞMEDİ.

YAŞAM 01.06.2017 - 14:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4769+ kez okundu.
 

BUCAK BELEDİYESİ’NİN TOPLU İFTAR GELENEĞİ DEĞİŞMEDİ.

Bucak Belediyesi Tarafından Cumhuriyet Meydanında Hayırseverlerinde Desteğiyle Her Gün iftarda Bin Kişilik İftar Veriliyor
Bucak Belediyesi tarafından kurulan çadırda, hayırseverlerinde desteğiyle her gün 1000 kişiye iftar veriliyor. Bucak Belediyesi Başkanvekili İsmail Bayata konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza hizmet için hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden Bucak’ın gelişimi için çalışıyoruz. İnşallah bu Ramazan ayında Bucak’ta hep birlikte iftarımızı açacağız. Belediye olarak Cumhuriyet Meydanı’nda İftar Çadırı kurduk. İftar Çadırımızda her gün arkadaşlarımız halkımızı misafir ediyor. Onlarla birlikte iftar yapıyor. Aynı zamanda halkımızla bir araya gelerek ev ziyaretleri de yaparak mübarek Ramazan ayını geçiriyoruz” dedi. Belediye Başkanvekili İsmail Bayata, açıklamasının devamında hayırsever vatandaşlarımız iftar çadırımızda vatandaşlarımıza iftar vermek için bizlere ulaşıyor. Hayırseverlerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum. İftar çadırımızda Bucaklı hemşerilerimizle yemek vermek isteyen hayırseverlerimiz 325 10 01 numaralı telefondan, ya da şahsen Mali Hizmetler Müdürümüz Osman İnal’a ulaşarak isimlerini yazdırabilirler. Bucak Belediyesi olarak halkımızın yardımseverlik duygularını ortaya koyarak Belediye olarak “Veren El ile Alan Eli”; buluşturuyoruz.” dedi.  
Bucak Belediyesi Tarafından Cumhuriyet Meydanında Hayırseverlerinde Desteğiyle Her Gün iftarda Bin Kişilik İftar Veriliyor

Bucak Belediyesi tarafından kurulan çadırda, hayırseverlerinde desteğiyle her gün 1000 kişiye iftar veriliyor. Bucak Belediyesi Başkanvekili İsmail Bayata konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımıza hizmet için hareket ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri ara vermeden Bucak’ın gelişimi için çalışıyoruz. İnşallah bu Ramazan ayında Bucak’ta hep birlikte iftarımızı açacağız. Belediye olarak Cumhuriyet Meydanı’nda İftar Çadırı kurduk. İftar Çadırımızda her gün arkadaşlarımız halkımızı misafir ediyor. Onlarla birlikte iftar yapıyor. Aynı zamanda halkımızla bir araya gelerek ev ziyaretleri de yaparak mübarek Ramazan ayını geçiriyoruz” dedi.

Belediye Başkanvekili İsmail Bayata, açıklamasının devamında hayırsever vatandaşlarımız iftar çadırımızda vatandaşlarımıza iftar vermek için bizlere ulaşıyor. Hayırseverlerimizin gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyorum. İftar çadırımızda Bucaklı hemşerilerimizle yemek vermek isteyen hayırseverlerimiz 325 10 01 numaralı telefondan, ya da şahsen Mali Hizmetler Müdürümüz Osman İnal’a ulaşarak isimlerini yazdırabilirler. Bucak Belediyesi olarak halkımızın yardımseverlik duygularını ortaya koyarak Belediye olarak “Veren El ile Alan Eli”; buluşturuyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.