BAŞKAN KENDİSİNE ULAŞTIRALAN TALEBE OLUMLU YANIT VERDİ.

YAŞAM 21.11.2017 - 13:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3299+ kez okundu.
 

BAŞKAN KENDİSİNE ULAŞTIRALAN TALEBE OLUMLU YANIT VERDİ.

Zahide Yetiş'’in bugünkü programına Burdurlu cam kemik hastası Emine Tuğçe ve Muhammed Özev konuk oldu.
Show TV'nin sevilen programı “Zahide İle Yetiş Hayata” Programına çıkan Burdurlu Emine Tuğçe ve Muhammed Özev’in yardım isteğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz duyarsız kalmadı. Programda ifade edilen talepler ve kendisi ile irtibat kurulmasının ardından başkan Ali Orkun Ercengiz genç nişanlıların taleplerinin hepsini dikkate alarak gerekli yardımı yapacağına söz verdi.   Show TV’de yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' adlı programı hazırlayıp sunan sunucu Zahide Yetiş'’in bugünkü programına Burdurlu cam kemik hastası Emine Tuğçe ve Muhammed Özev konuk oldu. Geçtiğimiz hafta nişanlanan Emine Tuğçe ve Muhammed Özev çifti programda evlerinin bakım ve onarımı için destek istedi. Emine Tuğçe ve Muhammed Özev’in yardım isteğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz duyarsız kalmadı. Zahide Yetiş'in sunduğu programa telefon ile canlı bağlanan Başkan Ercengiz, “Bizimle mutlaka irtibata geçsinler. Bundan sonraki yaşamlarını nasıl kolaylaştırabileceksek Burdur Belediyesi olarak elimizden geleni yapamaya hazırız” dedi. Zahide Yetiş'in düğününü de burada yaparız isteğine Başkan Ercengiz, Belediye Başkanı olarak ise nikâhlarını kıymaktan da mutlu olacağını ifade etti  
Zahide Yetiş'’in bugünkü programına Burdurlu cam kemik hastası Emine Tuğçe ve Muhammed Özev konuk oldu.

Show TV'nin sevilen programı “Zahide İle Yetiş Hayata” Programına çıkan Burdurlu Emine Tuğçe ve Muhammed Özev’in yardım isteğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz duyarsız kalmadı. Programda ifade edilen talepler ve kendisi ile irtibat kurulmasının ardından başkan Ali Orkun Ercengiz genç nişanlıların taleplerinin hepsini dikkate alarak gerekli yardımı yapacağına söz verdi.
 

Show TV’de yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' adlı programı hazırlayıp sunan sunucu Zahide Yetiş'’in bugünkü programına Burdurlu cam kemik hastası Emine Tuğçe ve Muhammed Özev konuk oldu. Geçtiğimiz hafta nişanlanan Emine Tuğçe ve Muhammed Özev çifti programda evlerinin bakım ve onarımı için destek istedi.

Emine Tuğçe ve Muhammed Özev’in yardım isteğine Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz duyarsız kalmadı. Zahide Yetiş'in sunduğu programa telefon ile canlı bağlanan Başkan Ercengiz, “Bizimle mutlaka irtibata geçsinler. Bundan sonraki yaşamlarını nasıl kolaylaştırabileceksek Burdur Belediyesi olarak elimizden geleni yapamaya hazırız” dedi.

Zahide Yetiş'in düğününü de burada yaparız isteğine Başkan Ercengiz, Belediye Başkanı olarak ise nikâhlarını kıymaktan da mutlu olacağını ifade etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.