İYİ PARTİ’YE ÇELTİKÇİ İLÇESİ’NDE YOĞUN İLGİ.

SİYASET 15.01.2018 - 15:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3828+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ’YE ÇELTİKÇİ İLÇESİ’NDE YOĞUN İLGİ.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,İlçe Sekreteri Mümin Kuzgun beraberinde ilçe pazarını ziyaret etti.
Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez,İlçe Sekreteri Mümin Kuzgun beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalar yapmak üzere Çeltikçi ilçesinde Pazartesi günleri kurulan ilçe pazarını ziyaret ederek hem vatandaşlarla hem de esnaflarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve onların dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerileri getirmek için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'de, Başkan Sönmez ve ekibi soğuk kış günlerinde ürünlerini satmak için pazarda tezgah açan esnafların yanında olmaya devam ediyor. Çeltikçi ilçesinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Sönmez, "Her geçen gün partimize olan ilgi büyüyerek artıyor. Vatandaşlarımız bizimle sohbet ederek desteklerini yineliyorlar. Çünkü vatandaş da esnaf da sanayici de çalışan da ekonomik sıkıntıdan dolayı bıkmış durumda. Pazarda alışveriş yapmak hem esnaf için zor hem vatandaş için. Vatandaş sebze-meyve alamıyor çünkü parası yok, esnaf satamıyor çünkü üretim yok.İnşallah İYİ Parti iktidarında halkımızın refahı,ekonomik gücü ve istikrarı sağlanacaktır" diye konuştu. Esnaflarla da sohbet eden Başkan Sönmez ve ekibi daha sonra ilçeden ayrıldı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,İlçe Sekreteri Mümin Kuzgun beraberinde ilçe pazarını ziyaret etti.

Bucak İYİ Parti İlçe Başkanı Safa Sönmez,İlçe Sekreteri Mümin Kuzgun beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalar yapmak üzere Çeltikçi ilçesinde Pazartesi günleri kurulan ilçe pazarını ziyaret ederek hem vatandaşlarla hem de esnaflarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen ve onların dert ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm önerileri getirmek için çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'de, Başkan Sönmez ve ekibi soğuk kış günlerinde ürünlerini satmak için pazarda tezgah açan esnafların yanında olmaya devam ediyor.

Çeltikçi ilçesinde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Sönmez, "Her geçen gün partimize olan ilgi büyüyerek artıyor. Vatandaşlarımız bizimle sohbet ederek desteklerini yineliyorlar. Çünkü vatandaş da esnaf da sanayici de çalışan da ekonomik sıkıntıdan dolayı bıkmış durumda. Pazarda alışveriş yapmak hem esnaf için zor hem vatandaş için. Vatandaş sebze-meyve alamıyor çünkü parası yok, esnaf satamıyor çünkü üretim yok.İnşallah İYİ Parti iktidarında halkımızın refahı,ekonomik gücü ve istikrarı sağlanacaktır" diye konuştu.

Esnaflarla da sohbet eden Başkan Sönmez ve ekibi daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.