TTİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI VE HEYETİ AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 01.02.2018 - 10:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4513+ kez okundu.
 

TTİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI VE HEYETİ AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’Yİ ZİYARET ETTİ.

Ziyarette; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik , Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.
 Burdur Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilen ve daha sonrasında yapılan İl Başkanlığı AK Parti Burdur İl Kongresinde oyların büyük çoğunluğunu alarak Başkanlığı görevine seçilen AK Parti  Volkan Mengi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Keyik  AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’ye  yeni görevinde başarılar diledi, Siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmaz koşulu olarak gördüklerini belirterek yapılacak olan çalışmaların, İlimize ve Ülkemize önemli katkılar sağlamasını ve güzellikler getirmesini temenni etti.  AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ülkemizdeki sivil toplum kuruluşları ve Burdur’un en büyük sivil toplum kuruluşu  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olduğu bir gerçektir. Gerek ilimizdeki sanayici ve müteşebbis güç gerekse dışarıdan Burdur ilene gelerek yatırım yapacak sanayicimizin ilk olarak baş vuracağı kuruluşlar arısındadır bunların kolaylaştırılması ve çözümleri konusunda elimizden gelen gayreti gösteririzheyetinize bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz dedi.
Ziyarette; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik , Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu üyeleri yer aldı.

 Burdur Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik , Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından getirilen ve daha sonrasında yapılan İl Başkanlığı AK Parti Burdur İl Kongresinde oyların büyük çoğunluğunu alarak Başkanlığı görevine seçilen AK Parti  Volkan Mengi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Keyik  AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’ye  yeni görevinde başarılar diledi, Siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmaz koşulu olarak gördüklerini belirterek yapılacak olan çalışmaların, İlimize ve Ülkemize önemli katkılar sağlamasını ve güzellikler getirmesini temenni etti.

 AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi  ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ülkemizdeki sivil toplum kuruluşları ve Burdur’un en büyük sivil toplum kuruluşu  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olduğu bir gerçektir. Gerek ilimizdeki sanayici ve müteşebbis güç gerekse dışarıdan Burdur ilene gelerek yatırım yapacak sanayicimizin ilk olarak baş vuracağı kuruluşlar arısındadır bunların kolaylaştırılması ve çözümleri konusunda elimizden gelen gayreti gösteririzheyetinize bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.