VALİ YILMAZ KOMŞU İL AFYON’U ZİYARET ETTİ

01.02.2018 - 10:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4175+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ KOMŞU İL AFYON’U ZİYARET ETTİ

Vali Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar ilinde bir dizi ziyaretlerde bulundu ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Ocak ayı olağan toplantısına katıldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, Başkan Çoban’ı ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i ziyaret etti. Vali Yılmaz ziyaretlerinde bir süre Başkan Çoban ve İl Emniyet Müdürü Şen’le makamlarında görüşerek sohbet etti. Çoban ve Şen ziyaretleri dolayısıyla Vali Yılmaz’a teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Afyonkarahisar ziyaretinde OGAŞ Şekerleme İşletmesini de ziyaret eden Vali Yılmaz, işletme içerisinde lokum, pişmaniye ve şekerleme üretiminin yapıldığı bölümleri gezerek incelemelerde bulundu, şirket yetkililerinden işletmeleriyle ilgili bilgiler aldı. BAKA Dönem Başkanı Vali Yılmaz, son olarak Afyonkarahisar ilinde yapılan Zafer Kalkınma Ajansı Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısına iştirak etti. Kütahya Valisi ve ZEKA Dönem Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Uşak Valisi Salim Demir ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile katıldı.  
Vali Şerif Yılmaz, Afyonkarahisar ilinde bir dizi ziyaretlerde bulundu ve Zafer Kalkınma Ajansı'nın (ZEKA) Ocak ayı olağan toplantısına katıldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, Başkan Çoban’ı ziyaretinin ardından Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i ziyaret etti.

Vali Yılmaz ziyaretlerinde bir süre Başkan Çoban ve İl Emniyet Müdürü Şen’le makamlarında görüşerek sohbet etti. Çoban ve Şen ziyaretleri dolayısıyla Vali Yılmaz’a teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Afyonkarahisar ziyaretinde OGAŞ Şekerleme İşletmesini de ziyaret eden Vali Yılmaz, işletme içerisinde lokum, pişmaniye ve şekerleme üretiminin yapıldığı bölümleri gezerek incelemelerde bulundu, şirket yetkililerinden işletmeleriyle ilgili bilgiler aldı.

BAKA Dönem Başkanı Vali Yılmaz, son olarak Afyonkarahisar ilinde yapılan Zafer Kalkınma Ajansı Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısına iştirak etti.

Kütahya Valisi ve ZEKA Dönem Başkanı Ahmet Hamdi Nayir’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Uşak Valisi Salim Demir ve diğer yönetim kurulu üyeleri ile katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.