ÜLKE DE SEÇİM OLMADAN SEÇİM HAVASINA BÜRÜNDÜ

SİYASET 24.03.2018 - 15:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3272+ kez okundu.
 

ÜLKE DE SEÇİM OLMADAN SEÇİM HAVASINA BÜRÜNDÜ

Ülkemiz daha seçimlere girmeden seçimlere girilmiş gibi bir hava var. Seçimler güzel dönemler vatandaşın iradesinin belirlendiği zamanlar.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; Partisi tarafından düzenlenen bir salon konuşması için geldiği Burdur da bir özel otel de düzenlenen kahvaltılı toplantı da Basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Muhalefet partilerinin yanı sıra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. CHP Milletvekili Mehmet Göker ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra CHP, İYİ Parti, DSP, İl ve Merkez İlçe Başkanları da katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; Basın toplantısında ülkenin daha ortada bir seçim tarihi belirlenmeden, yakın bir zaman içinde sanki Ülkemiz seçim olmadan seçim havasına sokuldu. Öyle bir tempoya girdik ki maalesef seçimler ile ilgili olarak da sadece milletin iradesi sandığa yansır mı? Bir takım sıkıntı doğar mı? Gibi endişelerimiz de var. Aslında dünya da en iyi seçim sistemlerinden de olan bir seçim sistemi bizde var. Seçim sistemlerinin bir taraflarından oynayarak bir takım tereddütler oluşmaktadır. Bir dönem parmağımızı boyuyorlardı. Parmağı boya olanlar oy kullandıklarından emin olarak biliniyorlardı.                               İKTİDAR BİR TANE OLDUĞU İÇİN ELEŞTİRİLİR Bize iktidara yakın dostlarımız hep iktidarın eleştirildiği gibi sitemler etmektedirler iyi de iktidar bir tane olduğu için eleştirilir. Hükümetler tarafından yapılan icraatların bu ülkeye fayda getirip getirmediği üzerinedir. Biz bu sıkıntıların nasıl çözüleceğine dair bir ışık görülüp görülmeyeceği üzerine eleştiriler yapıyoruz. Sadece iktidarı tenkit ile ortaya bir şey konulmayacağını biliriz. Biz bu konuda duyarlı olmaya dikkat ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de duyarlılık göstereceğiz. Seçimlerin ne zaman olacağı şu anda belli değil seçimlere bir yıl var. Seçimlere bir yıl var. Bu seçimlerin erkene alınmamsı hükümetin tasarrufunda ancak biz bunu çeşitli tarihler ile ilgili olarak tahminlerde bulunabiliriz. Şu anda bizim sorun olarak gördüğümüz konularda sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Toplumun içinde bulunanlar düşüncelerinden dolayı farklı bakar hale geldiler. Toplumda farklı şekilde düşünenler olmazsa farklı siyasi partiler olmaz. Farklılıkları zenginlik olarak görmek için buna ihtiyacımız var. İnsanın doğası gereği göreceğiz. Ve insanların arasında bu şekilde yaratılan gerilimli havanın kırılmaya ihtiyacı var. Ne yazık ki iktidar partisinin gerilimden istifade ederek kendisine bağlı bir kitle yaratmaya çalışıyor.      
Ülkemiz daha seçimlere girmeden seçimlere girilmiş gibi bir hava var. Seçimler güzel dönemler vatandaşın iradesinin belirlendiği zamanlar.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; Partisi tarafından düzenlenen bir salon konuşması için geldiği Burdur da bir özel otel de düzenlenen kahvaltılı toplantı da Basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına Muhalefet partilerinin yanı sıra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz. CHP Milletvekili Mehmet Göker ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra CHP, İYİ Parti, DSP, İl ve Merkez İlçe Başkanları da katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu; Basın toplantısında ülkenin daha ortada bir seçim tarihi belirlenmeden, yakın bir zaman içinde sanki Ülkemiz seçim olmadan seçim havasına sokuldu. Öyle bir tempoya girdik ki maalesef seçimler ile ilgili olarak da sadece milletin iradesi sandığa yansır mı? Bir takım sıkıntı doğar mı? Gibi endişelerimiz de var. Aslında dünya da en iyi seçim sistemlerinden de olan bir seçim sistemi bizde var. Seçim sistemlerinin bir taraflarından oynayarak bir takım tereddütler oluşmaktadır. Bir dönem parmağımızı boyuyorlardı. Parmağı boya olanlar oy kullandıklarından emin olarak biliniyorlardı.

                              İKTİDAR BİR TANE OLDUĞU İÇİN ELEŞTİRİLİR

Bize iktidara yakın dostlarımız hep iktidarın eleştirildiği gibi sitemler etmektedirler iyi de iktidar bir tane olduğu için eleştirilir. Hükümetler tarafından yapılan icraatların bu ülkeye fayda getirip getirmediği üzerinedir. Biz bu sıkıntıların nasıl çözüleceğine dair bir ışık görülüp görülmeyeceği üzerine eleştiriler yapıyoruz. Sadece iktidarı tenkit ile ortaya bir şey konulmayacağını biliriz. Biz bu konuda duyarlı olmaya dikkat ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde de duyarlılık göstereceğiz. Seçimlerin ne zaman olacağı şu anda belli değil seçimlere bir yıl var.

Seçimlere bir yıl var. Bu seçimlerin erkene alınmamsı hükümetin tasarrufunda ancak biz bunu çeşitli tarihler ile ilgili olarak tahminlerde bulunabiliriz. Şu anda bizim sorun olarak gördüğümüz konularda sizlere bir şeyler söylemek istiyorum. Toplumun içinde bulunanlar düşüncelerinden dolayı farklı bakar hale geldiler. Toplumda farklı şekilde düşünenler olmazsa farklı siyasi partiler olmaz. Farklılıkları zenginlik olarak görmek için buna ihtiyacımız var. İnsanın doğası gereği göreceğiz. Ve insanların arasında bu şekilde yaratılan gerilimli havanın kırılmaya ihtiyacı var. Ne yazık ki iktidar partisinin gerilimden istifade ederek kendisine bağlı bir kitle yaratmaya çalışıyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.