PELİKAN DOSYASI;DAVASI DİKKATLİ İZLENMELİDİR

DİĞER 24.03.2018 - 13:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4899+ kez okundu.
 

PELİKAN DOSYASI;DAVASI DİKKATLİ İZLENMELİDİR

Burdur’da kimsesizlerin kimsesi, uğradığı haksızlıklar karşısında başvurulacak kapı ve halkın sesi olmayı başarmış bir yapıdır
   2006 Yılından bu yana Burdur’da faaliyet gösteren Burdur Sivil Toplum Platformu olarak kendi mücadelesinin analizini yaptığımızda;Demokratça bir kimlik ve bağımsız bir duruşu sergileyebilmiş, “sivil” olma özelliğini koruyabilmiş olduğunu gururla ifade edebiliriz. Donkişotluk yaptığı çıkıntılıkla, lüzumsuzlukla suçlanılsa da çabalarımız, Burdur’da kimsesizlerin kimsesi, olarak uğradığı haksızlıklar karşısında başvurulacak kapı ve halkın sesi olmayı başarmış bir yapıdır. Burdur Sivil Toplum Platformu. Verdiği demokrasi mücadelesinde çoğu zaman yalnız kalsa da, özgüven sahibi bilinçli önder kadroları sayesinde doğru analizler yaparak, mücadeleyi doğru yönettiği görülmüştür. Ayağına bastığı kesimlerce kiralanan kurşun askerlerin saldırılarına maruz kalınsa da haklı mücadelesini bu güne kadar sürdürüp önemli kazanımlara imza atmayı sürdürmüştür Platform. Pelikan Dosyası hakkında ki açıklamamızda ki haklılığı ve yerindeliği, 23.3.2018 günü 2. Duruşmasını izlediğimiz Pelikan Dosyası yargılamasında görüp tanık olduğumuzu açıklamak isteriz. Geçtiğimiz süreçte Platformumuza yönelik saldırılarda ise bulunanların Pelikan sanığı olarak sergiledikleri hezeyan, haklılığımızı ortaya koysa da keyif aldığımızı söyleyemeyiz, çünkü olayları duygusallığın çok ötesinde toplumsal yarar açısından değerlendirmek ve bu doğrultuda strateji geliştirmek Platformun vazgeçilmez ilkelerindendir. Bu yönüyle Pelikan Dosyası duruşmaları sivil toplum önderlerinin dikkatlice izlemeleri gereken bir trajedidir.
Burdur’da kimsesizlerin kimsesi, uğradığı haksızlıklar karşısında başvurulacak kapı ve halkın sesi olmayı başarmış bir yapıdır

   2006 Yılından bu yana Burdur’da faaliyet gösteren Burdur Sivil Toplum Platformu olarak kendi mücadelesinin analizini yaptığımızda;Demokratça bir kimlik ve bağımsız bir duruşu sergileyebilmiş, “sivil” olma özelliğini koruyabilmiş olduğunu gururla ifade edebiliriz.
Donkişotluk yaptığı çıkıntılıkla, lüzumsuzlukla suçlanılsa da çabalarımız, Burdur’da kimsesizlerin kimsesi, olarak uğradığı haksızlıklar karşısında başvurulacak kapı ve halkın sesi olmayı başarmış bir yapıdır. Burdur Sivil Toplum Platformu.
Verdiği demokrasi mücadelesinde çoğu zaman yalnız kalsa da, özgüven sahibi bilinçli önder kadroları sayesinde doğru analizler yaparak, mücadeleyi doğru yönettiği görülmüştür.
Ayağına bastığı kesimlerce kiralanan kurşun askerlerin saldırılarına maruz kalınsa da haklı mücadelesini bu güne kadar sürdürüp önemli kazanımlara imza atmayı sürdürmüştür Platform.
Pelikan Dosyası hakkında ki açıklamamızda ki haklılığı ve yerindeliği, 23.3.2018 günü 2. Duruşmasını izlediğimiz Pelikan Dosyası yargılamasında görüp tanık olduğumuzu açıklamak isteriz.
Geçtiğimiz süreçte Platformumuza yönelik saldırılarda ise bulunanların Pelikan sanığı olarak sergiledikleri hezeyan, haklılığımızı ortaya koysa da keyif aldığımızı söyleyemeyiz, çünkü olayları duygusallığın çok ötesinde toplumsal yarar açısından değerlendirmek ve bu doğrultuda strateji geliştirmek Platformun vazgeçilmez ilkelerindendir.
Bu yönüyle Pelikan Dosyası duruşmaları sivil toplum önderlerinin dikkatlice izlemeleri gereken bir trajedidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.