BURDUR BORSA SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ İDDİA

DİĞER 06.04.2018 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3714+ kez okundu.
 

BURDUR BORSA SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ İDDİA

Burdur Ticaret Borsasının 15 Nisan 2018 günü yapılacak olan olağan kongresine aday olan Ömer Faruk Gündüzalp için önemli iddialar ortaya atıldı.
     Burdur Ticaret Borsası kongresinin gerçekleştirileceği seçimlerde adaylardan Ömer Faruk Gündüzalp’in “ Ülker” firmasının bölgeden aldığı süt alımlarında ise firma adına çalışan yetkili memuru olduğu ifade edildi. Bunun ise oda başkanlığı için olumsuzluklar yaşanacağını belirten çevreler “Ülker’in” bölgeden alacağı süt fiyatlarında borsa üzerinden spekülasyonlar yapacağı onun içinde Ömer Faruk’u seçilmesi halinde kendi memuru olarak kullanacağı hatta herhangi bir olumsuz durumun oluşması halinde “Ülker) Ömer Faruk Gündüzalp’i bir başka ilde görev vermek üzere atamasını yapabilir şeklinde iddia edilmektedir. Burdur Ticaret Borsası Başkanlığı, için adaylığını açıklayan Baki Varol’un ortaya attığı iddialarda ise şu andaki mevcut başkanı çalıştırmayan sürekli önünü açan değil kapayan tavırları gösteren “ Ticaret Borsası” Meclis üyelerinin Ömer Faruk Gündüzalp’in yanında olduğu ve aynı senaryolar ile seçilmesi halinde kendisinin de çalıştırılmayacağını ve Yılmaz Başar yönetimindeki borsa döneminde olduğu gibi bir arpa boyu yol alınamayacağı belirtilmektedir.                                BORSA SEÇİMİ HAZIRLIKLARI SON HIZLA SÜRÜYOR Burdur Ticaret Borsası, seçimlerine az bir zaman kala adaylar seçimlerde oyların büyük bölümünü kullanacakları düşünülen il merkezi ve ilçelerde üye ile birlikte olmak için toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirmektedir. Firmasının işlerini oğlu Gökhan Varol’un yürütmesi için yetkili kılan Baki Varol ekibi ile gezilere devam ederken diğer adayların da yarıştan kopmamak için çaba gösterdikleri bunun da yarışın çetin geçeceği yorumlarına yol açtığı yorumları yapılmaktadır.    
Burdur Ticaret Borsasının 15 Nisan 2018 günü yapılacak olan olağan kongresine aday olan Ömer Faruk Gündüzalp için önemli iddialar ortaya atıldı.

     Burdur Ticaret Borsası kongresinin gerçekleştirileceği seçimlerde adaylardan Ömer Faruk Gündüzalp’in “ Ülker” firmasının bölgeden aldığı süt alımlarında ise firma adına çalışan yetkili memuru olduğu ifade edildi. Bunun ise oda başkanlığı için olumsuzluklar yaşanacağını belirten çevreler “Ülker’in” bölgeden alacağı süt fiyatlarında borsa üzerinden spekülasyonlar yapacağı onun içinde Ömer Faruk’u seçilmesi halinde kendi memuru olarak kullanacağı hatta herhangi bir olumsuz durumun oluşması halinde “Ülker) Ömer Faruk Gündüzalp’i bir başka ilde görev vermek üzere atamasını yapabilir şeklinde iddia edilmektedir.

Burdur Ticaret Borsası Başkanlığı, için adaylığını açıklayan Baki Varol’un ortaya attığı iddialarda ise şu andaki mevcut başkanı çalıştırmayan sürekli önünü açan değil kapayan tavırları gösteren “ Ticaret Borsası” Meclis üyelerinin Ömer Faruk Gündüzalp’in yanında olduğu ve aynı senaryolar ile seçilmesi halinde kendisinin de çalıştırılmayacağını ve Yılmaz Başar yönetimindeki borsa döneminde olduğu gibi bir arpa boyu yol alınamayacağı belirtilmektedir.

                               BORSA SEÇİMİ HAZIRLIKLARI SON HIZLA SÜRÜYOR

Burdur Ticaret Borsası, seçimlerine az bir zaman kala adaylar seçimlerde oyların büyük bölümünü kullanacakları düşünülen il merkezi ve ilçelerde üye ile birlikte olmak için toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirmektedir. Firmasının işlerini oğlu Gökhan Varol’un yürütmesi için yetkili kılan Baki Varol ekibi ile gezilere devam ederken diğer adayların da yarıştan kopmamak için çaba gösterdikleri bunun da yarışın çetin geçeceği yorumlarına yol açtığı yorumları yapılmaktadır.

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.