AK PARTİ TEŞKİLATI GÖLHİSAR’DA ZİYERETLER’DE BULUNDU

DİĞER 11.04.2018 - 13:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3778+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLATI GÖLHİSAR’DA ZİYERETLER’DE BULUNDU

-AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, “AK Partimiz kocaman bir aile ve bizler de Gölhisar’da bunu göstermeliyiz ve sıkılmadık el bırakmamalıyız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile birlikte Gölhisar ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi. Gölhisar programı kapsamında ilk olarak AK Parti Gölhisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik, burada AK Parti Gölhisar ilçe Başkanı Ayhan Kanural, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz, İl Genel Meclis Üyesi Ali Coşkun ve Gölhisar teşkilatı ile bir araya gelerek ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular. Ak Parti Hükümetinin Gölhisar’da gerçekleştirdiği yatırımları işaret eden Başkan Mengi, “Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a baktığınızda bugün Denizli’de yarın Siirt’te aynı gün akşamı farklı bir ilimizde. Cumhurbaşkanımız bu kadar çok çalışırken bizler bulunduğumuz mevkilerde oturamayız. Göreve geldiğimiz günden bugüne gece gündüz demeden sahadayız. Bugünde ziyaretlerimiz kapsamında Milletvekilimiz Bayram Özçelik ile birlikte Gölhisar ilçemize geldik. Burada siz değerli teşkilatımız ile istişarelerde bulunarak ilçemizde bir takım ziyaretler gerçekleştirecek ve yapılan çalışmaları beraber inceleyeceğiz. AK Partimiz kocaman bir aile ve bizler de Gölhisar’da bunu göstermeliyiz. Her nerede olursa olsun halkımızla kucaklaşmalı ve Gölhisar’ımızda sıkılmadık el bırakmamalıyız. Hükümetimiz Gölhisar’ımıza ciddi yatırımlar yapıyor. Kibyra başta olmak üzere Hastane, TOKİ gibi birçok yatırımlara imza attık. Hükümetimizin yapığı çalışmaları en iyi şekilde yorulmak bilmeden anlatmamız gerekiyor. Onun için Gölhisar başta olmak üzere 2019 yılında yapılacak seçimde Teşkilatlarımıza büyük bir sorumluluk düşüyor. En başta Gölhisar’ımıza İlgilerinden dolayı Kültür ve turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş bey olmak üzere Gölhisar teşkilatımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı. AK Parti İlçe Kadın Kollarıyla da bir araya gelen Başkan Mengi, “AK Parti bir gönül davasıdır ve bu davada kadınlarımızın hizmetlerinin önemi tarif edilemez. İnsanlarımızı topluma kazandıran kadınlarımız hayatımızın her alanında etkili olmalıdır. Gölhisar kadın kollarımızın başarılı çalışmaları devam etmektedir. Başkanımızı ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum. İlerleyen süreçte yapılacak olan çalışmalarda beraber olacağız” şeklinde konuştu. KAYMAKAM BÖKE MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ Gölhisar programı devamında Başkan Mengi, Milletvekili Özçelik ve Gölhisar AK Parti teşkilatı, Kaymakam Mustafa Ünver Böke’ye makamında ziyarette bulundu. Gölhisar ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin konuşulduğu ziyarette ‘Gölhisar İlçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz’ denildi. Kaymakam Mustafa Ünver Böke yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Heyetine teşekkürlerini ifade etti  
-AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, “AK Partimiz kocaman bir aile ve bizler de Gölhisar’da bunu göstermeliyiz ve sıkılmadık el bırakmamalıyız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile birlikte Gölhisar ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi. Gölhisar programı kapsamında ilk olarak AK Parti Gölhisar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Başkan Mengi ve Milletvekili Özçelik, burada AK Parti Gölhisar ilçe Başkanı Ayhan Kanural, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz, İl Genel Meclis Üyesi Ali Coşkun ve Gölhisar teşkilatı ile bir araya gelerek ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında istişarelerde bulundular.

Ak Parti Hükümetinin Gölhisar’da gerçekleştirdiği yatırımları işaret eden Başkan Mengi, “Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a baktığınızda bugün Denizli’de yarın Siirt’te aynı gün akşamı farklı bir ilimizde. Cumhurbaşkanımız bu kadar çok çalışırken bizler bulunduğumuz mevkilerde oturamayız. Göreve geldiğimiz günden bugüne gece gündüz demeden sahadayız. Bugünde ziyaretlerimiz kapsamında Milletvekilimiz Bayram Özçelik ile birlikte Gölhisar ilçemize geldik. Burada siz değerli teşkilatımız ile istişarelerde bulunarak ilçemizde bir takım ziyaretler gerçekleştirecek ve yapılan çalışmaları beraber inceleyeceğiz. AK Partimiz kocaman bir aile ve bizler de Gölhisar’da bunu göstermeliyiz. Her nerede olursa olsun halkımızla kucaklaşmalı ve Gölhisar’ımızda sıkılmadık el bırakmamalıyız. Hükümetimiz Gölhisar’ımıza ciddi yatırımlar yapıyor. Kibyra başta olmak üzere Hastane, TOKİ gibi birçok yatırımlara imza attık. Hükümetimizin yapığı çalışmaları en iyi şekilde yorulmak bilmeden anlatmamız gerekiyor. Onun için Gölhisar başta olmak üzere 2019 yılında yapılacak seçimde Teşkilatlarımıza büyük bir sorumluluk düşüyor. En başta Gölhisar’ımıza İlgilerinden dolayı Kültür ve turizm Bakanımız Sayın Numan Kurtulmuş bey olmak üzere Gölhisar teşkilatımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Kadın Kollarıyla da bir araya gelen Başkan Mengi, “AK Parti bir gönül davasıdır ve bu davada kadınlarımızın hizmetlerinin önemi tarif edilemez. İnsanlarımızı topluma kazandıran kadınlarımız hayatımızın her alanında etkili olmalıdır. Gölhisar kadın kollarımızın başarılı çalışmaları devam etmektedir. Başkanımızı ve kıymetli ekibini tebrik ediyorum. İlerleyen süreçte yapılacak olan çalışmalarda beraber olacağız” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM BÖKE MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

Gölhisar programı devamında Başkan Mengi, Milletvekili Özçelik ve Gölhisar AK Parti teşkilatı, Kaymakam Mustafa Ünver Böke’ye makamında ziyarette bulundu. Gölhisar ile ilgili yapılması gereken hizmetlerin konuşulduğu ziyarette ‘Gölhisar İlçemiz için hep birlikte el ele vererek hayırlı ve güzel işler yapmaya devam edeceğiz’ denildi. Kaymakam Mustafa Ünver Böke yapılan ziyaretten dolayı AK Parti Heyetine teşekkürlerini ifade etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.