PPANCAR KOOPERATİFİ ÖZEL EĞİTİMLİ ÖĞRENCİLERDEN PLAKET ALDI

YAŞAM 07.05.2018 - 20:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4006+ kez okundu.
 

PPANCAR KOOPERATİFİ ÖZEL EĞİTİMLİ ÖĞRENCİLERDEN PLAKET ALDI

Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz Özel Eğitimli Okul Öğrencileri Sosyal sorumluluk projesine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi aldı.
Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz tarafından Burdur Özel Eğitimli Okul Öğrencileri Sosyal sorumluluk projesine talep üzerine verdiği destek nedeni ile okul öğrencileri adına aileleriyle beraberce gelerek Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Başkanlığı Merkez binasında plaketi teslim ettiler. Öğretmenleri ile birlikte plaketlerini teslim eden öğrenciler daha sonra ayrıldı. Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz, yaptığı konuşmada; Ben burada 80. Bin pancar üreticisinin temsilcisiyim ve onlar adına görev yapıyorum. Ben gençlerden böyle bir okulun varlığını öğrendim. Onların talepleri doğrultusunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında elimizden de gelen şekilde onlara yardımı geri çevirmedik. Onlarda büyüdükleri zaman kendilerine yapılan yardımın karşılığını vererek bizden takdir kazanacaklardır. Biz belli kurumların başındaki büyükleri olarak her zaman onların destekçisi ve yardımcısı olacağız. Bize bu projeyi getiren okul aile birliği üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların toplumda üreten ve yaşam koşullarını kolaylaştıran öğretmenlerinin ne kadar işlerinin zorluğunu da tahmin ediyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Bunlar toplumun özel çocukları onları yetiştirmek kolay değil kurum olarak üzerimize düşeni bundan sonra da yapacağımı buradan söylemek istiyorum.
Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz Özel Eğitimli Okul Öğrencileri Sosyal sorumluluk projesine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi aldı.

Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz tarafından Burdur Özel Eğitimli Okul Öğrencileri Sosyal sorumluluk projesine talep üzerine verdiği destek nedeni ile okul öğrencileri adına aileleriyle beraberce gelerek Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Başkanlığı Merkez binasında plaketi teslim ettiler. Öğretmenleri ile birlikte plaketlerini teslim eden öğrenciler daha sonra ayrıldı.

Burdur- Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nasuh Eroğuz, yaptığı konuşmada; Ben burada 80. Bin pancar üreticisinin temsilcisiyim ve onlar adına görev yapıyorum. Ben gençlerden böyle bir okulun varlığını öğrendim. Onların talepleri doğrultusunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında elimizden de gelen şekilde onlara yardımı geri çevirmedik. Onlarda büyüdükleri zaman kendilerine yapılan yardımın karşılığını vererek bizden takdir kazanacaklardır.

Biz belli kurumların başındaki büyükleri olarak her zaman onların destekçisi ve yardımcısı olacağız. Bize bu projeyi getiren okul aile birliği üyelerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların toplumda üreten ve yaşam koşullarını kolaylaştıran öğretmenlerinin ne kadar işlerinin zorluğunu da tahmin ediyorum ve gerçekten takdir ediyorum. Bunlar toplumun özel çocukları onları yetiştirmek kolay değil kurum olarak üzerimize düşeni bundan sonra da yapacağımı buradan söylemek istiyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.