YAŞLI VE HAMİLELER İÇİN MEZARLIK ZİYARETİ KOLAYLAŞTI

YAŞAM 18.08.2018 - 13:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4186+ kez okundu.
 

YAŞLI VE HAMİLELER İÇİN MEZARLIK ZİYARETİ KOLAYLAŞTI

Burdur Belediyesi tarafından yaşlı, engelli ve hamile vatandaşların mezarlık ziyaretini rahatça gerçekleştirebilmeleri için Elektrikli Taşıma Aracı ring atacak.
Burdur Belediyesi tarafından yaşlı, engelli ve hamile vatandaşların Asri Mezarlıkta ulaşımlarını kolaylıkla sağlamaları için elektrikli taşıma aracı hizmeti başlatıyor.  Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ”Bütün amacımız vatandaşımıza hizmet etmektir. Çevre bilinci olan bir belediye olduğumuz için elektrikli araçları tercih ediyoruz. Yaşlı, engelli ve hamile vatandaşlarımız mezarlıkta rahat gidip gelmesi için bu aracı Burdur Belediyesi’ne kazandırdık. Araç sürücüsü ile birlikte 8 kişi alabiliyor. Mezarlık içerisinde ring atacak bu araç vatandaşlarımızın gideceği noktaya rahatlıkla ulaşabilecek. Araç ücretsiz hizmet verecek. Bütün amacımız çevreye duyarlı araçlarla halkımıza en iyi hizmettir. Yeni aracımız belediyemize ve Burdur halkımıza hayırlı olsun” dedi.  
Burdur Belediyesi tarafından yaşlı, engelli ve hamile vatandaşların mezarlık ziyaretini rahatça gerçekleştirebilmeleri için Elektrikli Taşıma Aracı ring atacak.

Burdur Belediyesi tarafından yaşlı, engelli ve hamile vatandaşların Asri Mezarlıkta ulaşımlarını kolaylıkla sağlamaları için elektrikli taşıma aracı hizmeti başlatıyor. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ”Bütün amacımız vatandaşımıza hizmet etmektir. Çevre bilinci olan bir belediye olduğumuz için elektrikli araçları tercih ediyoruz. Yaşlı, engelli ve hamile vatandaşlarımız mezarlıkta rahat gidip gelmesi için bu aracı Burdur Belediyesi’ne kazandırdık. Araç sürücüsü ile birlikte 8 kişi alabiliyor.

Mezarlık içerisinde ring atacak bu araç vatandaşlarımızın gideceği noktaya rahatlıkla ulaşabilecek. Araç ücretsiz hizmet verecek. Bütün amacımız çevreye duyarlı araçlarla halkımıza en iyi hizmettir. Yeni aracımız belediyemize ve Burdur halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.