BAŞKAN SERTASLAN’DAN, BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

GÜNDEM 28.02.2023 - 12:24, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:24 3376+ kez okundu.
 

BAŞKAN SERTASLAN’DAN, BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Çanakkale Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından yapılan çalışmaları incelemelerde bulundu. Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün bizleri ziyaret ederek hem çalışmalarımızı inceleyen hem de olası bir doğal afette iş birliğini konuştuğumuz Gemlik Belediye Başkanı dostum Mehmet Uğur Sertaslan‘a teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Sertaslan “Burdur Belediye Belediye Başkanı, değerli dostum Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ederek çalışmalarını inceledik ve olası bir doğal afette yapabileceğimiz işbirliğini konuştuk. Misafirperverliği için Orkun başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.  
Çanakkale Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından yapılan çalışmaları incelemelerde bulundu.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Bugün bizleri ziyaret ederek hem çalışmalarımızı inceleyen hem de olası bir doğal afette iş birliğini konuştuğumuz Gemlik Belediye Başkanı dostum Mehmet Uğur Sertaslan‘a teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan ve devam eden çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Başkan Sertaslan “Burdur Belediye Belediye Başkanı, değerli dostum Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret ederek çalışmalarını inceledik ve olası bir doğal afette yapabileceğimiz işbirliğini konuştuk. Misafirperverliği için Orkun başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.