BURDUR ESKİ AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

SİYASET 15.03.2023 - 17:08, Güncelleme: 15.03.2023 - 17:08 3532+ kez okundu.
 

BURDUR ESKİ AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi 14 Mayıs da yapılacak milletvekili seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday adaylığı için başvuruda bulundu.
Burdur AK Parti eski Başkanı Volkan Mengi AK Parti Burdur İl Başkanlığında yapılan başvuru işlemleri için geldiği AK Parti İl Başkanlığında kısa bir konuşma yaptı: Mengi konuşmasında  Kahramanmaraş merkezli 11 ilde önemli insan kaybı ve hasara yol açan deprem ile ilgili bir konuşma yaptı depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Bu depremde yakınlarını kaybedenlere de sabır diledi. Bu depremde zarar gören vatandaşlar  Türk milletinin yardımseverliği ile atlatacağına da inanıyorum. Küçük yaşlardan bu yana hayranlıkla takip ettiğim ve AK partinin çeşitli kademelerinde ise şevkle çalışmalarımı sürdürdüğüm her zaman destek gördüğüm Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de sahalarda görmek istiyoruz gibi bir anlayışı bizler için çok kıymetli idi bu hayalime kavuşma hayalı 2009 da 26 yaşımda AK Parti Teşkilatının en temel kademesi olan Gençlik Kollarında Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladım. 30 yaşında Burdur Belediyesinde Meclis Üyeliği yaptım. 2017 yılında partimizdeki gençleşme hareketi ile Burdur El Başkanlığı görevine getirildim. Burdur AK Parti İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalar ömrümün en onur verdiği dönemim oldu. Gece gündüz demeden 193 köy 26 da mahalle olmak üzere 10 ilçe ve il merkezimiz de muhtarlarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini karşılamaya çalıştık.  
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi 14 Mayıs da yapılacak milletvekili seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Burdur AK Parti eski Başkanı Volkan Mengi AK Parti Burdur İl Başkanlığında yapılan başvuru işlemleri için geldiği AK Parti İl Başkanlığında kısa bir konuşma yaptı: Mengi konuşmasında  Kahramanmaraş merkezli 11 ilde önemli insan kaybı ve hasara yol açan deprem ile ilgili bir konuşma yaptı depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet yaralılara acil şifalar diledi. Bu depremde yakınlarını kaybedenlere de sabır diledi. Bu depremde zarar gören vatandaşlar  Türk milletinin yardımseverliği ile atlatacağına da inanıyorum.

Küçük yaşlardan bu yana hayranlıkla takip ettiğim ve AK partinin çeşitli kademelerinde ise şevkle çalışmalarımı sürdürdüğüm her zaman destek gördüğüm Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan gençleri yedek kulübesinde değil ilk 11’de sahalarda görmek istiyoruz gibi bir anlayışı bizler için çok kıymetli idi bu hayalime kavuşma hayalı 2009 da 26 yaşımda AK Parti Teşkilatının en temel kademesi olan Gençlik Kollarında Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve başladım. 30 yaşında Burdur Belediyesinde Meclis Üyeliği yaptım. 2017 yılında partimizdeki gençleşme hareketi ile Burdur El Başkanlığı görevine getirildim.

Burdur AK Parti İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalar ömrümün en onur verdiği dönemim oldu. Gece gündüz demeden 193 köy 26 da mahalle olmak üzere 10 ilçe ve il merkezimiz de muhtarlarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın beklentilerini ve taleplerini karşılamaya çalıştık.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.