AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DENİZ KURT ZİYARETLERE BAŞLADI

DÜNYA 19.03.2023 - 10:55, Güncelleme: 19.03.2023 - 10:55 4012+ kez okundu.
 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DENİZ KURT ZİYARETLERE BAŞLADI

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Deniz Kurt, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için saha çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret etti.
Burdur AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Deniz Kurt, milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs 2023 tarihindeki AK Parti listelerinden Milletvekili adayı olmak için seçim çalışmalarına devam ediyor.seçim çalışmalarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlamalarını dahil eden Deniz Kurt, ardından Gazi Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti.  AK Parti Milletvekili aday adayı olan Deniz Kurt daha önce de AK Parti Burdur Belediye Başkanlığı seçimleri için siyasi rakipleri ile yarışa girmişti. AK Parti Milletvekili aday adayı Kurt Ziyaretini tamamladıktan sonra ziyaretleri konusunda açıklamada bulundu. 14 Mayıs 2023 de yapılacak olan milletvekilliği için AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu seçimlerinde liste yarışlarında kendisinin de yer aldığını belirtti. Kendisinin kimse ile siyasi bir yarışı olmadığını ancak siyasetin uzun mesafeli bir yarış olduğunun bilinci ile çalışmalarını Burdur merkez ve İlçeleri ile köylerinde sürdürdüğünü söyledi. Günün önemi nedeniyle yaptığı bir diğer açıklama da “Öncelikle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyorum. Bugün Gazi Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla sohbet edip bir bardak sıcak çaylarını içtik. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan esnaf ve Burdurlu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah milletimizin desteğiyle 14 Mayıs2023 de  çalışmalarımız ve çabamız ile milletimizin teveccühü ile de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” diye konuştu.  
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Deniz Kurt, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimler için saha çalışmaları kapsamında Gazi Caddesi esnaflarını ziyaret etti.

Burdur AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Deniz Kurt, milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs 2023 tarihindeki AK Parti listelerinden Milletvekili adayı olmak için seçim çalışmalarına devam ediyor.seçim çalışmalarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kutlamalarını dahil eden Deniz Kurt, ardından Gazi Caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. 

AK Parti Milletvekili aday adayı olan Deniz Kurt daha önce de AK Parti Burdur Belediye Başkanlığı seçimleri için siyasi rakipleri ile yarışa girmişti.

AK Parti Milletvekili aday adayı Kurt Ziyaretini tamamladıktan sonra ziyaretleri konusunda açıklamada bulundu. 14 Mayıs 2023 de yapılacak olan milletvekilliği için AK Partiden milletvekili aday adayı olduğunu seçimlerinde liste yarışlarında kendisinin de yer aldığını belirtti. Kendisinin kimse ile siyasi bir yarışı olmadığını ancak siyasetin uzun mesafeli bir yarış olduğunun bilinci ile çalışmalarını Burdur merkez ve İlçeleri ile köylerinde sürdürdüğünü söyledi.

Günün önemi nedeniyle yaptığı bir diğer açıklama da “Öncelikle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyorum. Bugün Gazi Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla sohbet edip bir bardak sıcak çaylarını içtik. Bizleri güler yüzleriyle karşılayan esnaf ve Burdurlu kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah milletimizin desteğiyle 14 Mayıs2023 de  çalışmalarımız ve çabamız ile milletimizin teveccühü ile de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz.” diye konuştu.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.