BAŞKAN ERCENGİZ GAZİ CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

GÜNDEM 27.03.2023 - 17:28, Güncelleme: 27.03.2023 - 17:28 3276+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ GAZİ CADDESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ankara dönüşü Gazi Caddesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’li Belediye Başkanlarını Ankara da topladı. Belediye Başkanları bulundukları illerde halk ile iç içe en popüler şahsiyeti oldukları için 14 Mayıs da yapılacak seçimlerin hazırlık safhası öncesinde belediye başkanları her zaman sorunları yüz yüze dinlemek çalışmaları ile halkımızın kendi ağzından dinleyerek çözme gayretindedir. Ayağının tozu ile Ankara da Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından ilk ziyaretini “Gazi caddesi” Esnafına yaptı. Esnaflar ve halkın sorunlarını kendi mekanlarında dinleyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bu her zaman yaptığımız ziyaretlerden farklı değil gerek ekonomik gerekse  yaşamın koşullarından dolayı esnafımızın sorunları ortaya çıkmaktadır. Bizde Burdur’daki esnafımız ile halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Burdur esnafının ekonomik sorunları ile sosyal alandaki sorunlarının çözülmesi için gayret gösteriyoruz, göstereceğiz Belediye Başkanı Ercengiz “Gazi Caddesi esnafı ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı sıkıntılarını dile getiriyor Ramazan ayı boyunca halkımızın alım gücünün de düşmesi ile zor koşullarda esnaf olarak ülkenin ekonomik koşullarlı nedeniyle ayakta kalmaya çalıştıklarını sözlerine yansıtırken bizim ziyaretlerimizin kendilerine moral olduğunu ifade ettiler. İlerleyen günlerde bu ve buna benzer kent esnafına ziyaretlerimiz sürecektir. Gazi caddesinde esnaf gezisini sürdürerek esnaflarımız ile Banka şubelerine uğrayarak Ramazan Ayı’nın bolluk bereket ve huzur getirmesi dileklerimizi ilettik” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ankara dönüşü Gazi Caddesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu CHP’li Belediye Başkanlarını Ankara da topladı. Belediye Başkanları bulundukları illerde halk ile iç içe en popüler şahsiyeti oldukları için 14 Mayıs da yapılacak seçimlerin hazırlık safhası öncesinde belediye başkanları her zaman sorunları yüz yüze dinlemek çalışmaları ile halkımızın kendi ağzından dinleyerek çözme gayretindedir.

Ayağının tozu ile Ankara da Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından ilk ziyaretini “Gazi caddesi” Esnafına yaptı. Esnaflar ve halkın sorunlarını kendi mekanlarında dinleyen Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bu her zaman yaptığımız ziyaretlerden farklı değil gerek ekonomik gerekse  yaşamın koşullarından dolayı esnafımızın sorunları ortaya çıkmaktadır. Bizde Burdur’daki esnafımız ile halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Burdur esnafının ekonomik sorunları ile sosyal alandaki sorunlarının çözülmesi için gayret gösteriyoruz, göstereceğiz Belediye Başkanı Ercengiz “Gazi Caddesi esnafı ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullardan dolayı sıkıntılarını dile getiriyor Ramazan ayı boyunca halkımızın alım gücünün de düşmesi ile zor koşullarda esnaf olarak ülkenin ekonomik koşullarlı nedeniyle ayakta kalmaya çalıştıklarını sözlerine yansıtırken bizim ziyaretlerimizin kendilerine moral olduğunu ifade ettiler. İlerleyen günlerde bu ve buna benzer kent esnafına ziyaretlerimiz sürecektir. Gazi caddesinde esnaf gezisini sürdürerek esnaflarımız ile Banka şubelerine uğrayarak Ramazan Ayı’nın bolluk bereket ve huzur getirmesi dileklerimizi ilettik” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.