MİLLETVEKİLİ A.ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ: “GÜZEL GÜNLER GELECEK”

SİYASET 02.04.2023 - 12:58, Güncelleme: 02.04.2023 - 12:58 3969+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ A.ADAYI HÜLYA GÜMÜŞ: “GÜZEL GÜNLER GELECEK”

CHP Burdur Milletvekili Aday Adaylarından İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Meltem Akyol, CHP Yeşilova İlçe Örgütü’nün davetiyle vatandaşlarla buluştu.
CHP Burdur Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Yeşilova’da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı hem İlçe örgütüne hem de vatandaşlara teşekkür etti. Gümüş yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili aday adayları olarak birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Görüştüğümüz vatandaşlar artık yeter diyerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde sandıktan Cumhurbaşkanı olarak eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıkmasını Türk halkının artık yaşanan geçim sıkıntısına çözümün gelmesini istiyor. Her ilçe ziyaretimizde güzel günlerin geleceğine olan inancımızı arttırıyoruz. Çünkü halkımızın talepleri, istekleri ve temennileri Millet İttifakı’nın iktidar olması şeklinde. Eminim ki bizlerde 14 Mayıs’ta gelecek olan güzel günleri birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.
CHP Burdur Milletvekili Aday Adaylarından İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Meltem Akyol, CHP Yeşilova İlçe Örgütü’nün davetiyle vatandaşlarla buluştu.

CHP Burdur Milletvekili A. Adayı Hülya Gümüş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Yeşilova’da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı hem İlçe örgütüne hem de vatandaşlara teşekkür etti.

Gümüş yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili aday adayları olarak birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Görüştüğümüz vatandaşlar artık yeter diyerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde sandıktan Cumhurbaşkanı olarak eski Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çıkmasını Türk halkının artık yaşanan geçim sıkıntısına çözümün gelmesini istiyor. Her ilçe ziyaretimizde güzel günlerin geleceğine olan inancımızı arttırıyoruz. Çünkü halkımızın talepleri, istekleri ve temennileri Millet İttifakı’nın iktidar olması şeklinde. Eminim ki bizlerde 14 Mayıs’ta gelecek olan güzel günleri birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.