BURDUR CHP TEŞKİLATI ADAY TANITIMI COŞKUSU YAŞADI

SİYASET 11.04.2023 - 16:06, Güncelleme: 11.04.2023 - 16:06 3589+ kez okundu.
 

BURDUR CHP TEŞKİLATI ADAY TANITIMI COŞKUSU YAŞADI

Burdur CHP İl Teşkilatı tarafından 14 Mayıs 2023 günü yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olarak belirlenen İzzet Akbulut, Hülya Gümüş, Süleyman Erman’ı tanıttı.
Burdur CHP İl Teşkilatı coşkulu bir törenle yapılacak milletvekili seçimlerinde tanıtımını yaptı. Tanıtım töreninin ilk konuşmasını CHP İl Başkanı Mehmet Çevni yaptı; 33 gün sonra Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Bu seçim tek adam seçiminin sonu olacak 15 Mayıs da hep birlikte hakkın hukukun adaletin galip geldiği çok güzel bahar sabahına uyanacağız. Burdur da ilk kez ilkleri de yaşıyoruz bu bağlamda örgüt üyelerinin seçim sürecinde durmadan halkımızı ziyaretleri ile onurlandırarak çalışmalara katılacağına inanıyorum. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Aday tanıtım törenin de yaptığı konuşmada; 9 yıl önce halkın gönlüne girmek ve yaşanabilecek bir kent için verdiğimiz mücadele de verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımız ve meclis üyelerimiz ile de halkımızın refahı ile çalışıyoruz. Çünkü biz halkın iktidarına inanmış bir siyasi görüşten buna inanmış bir misyonun temsilcileri olarak geliyoruz. Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; bu iktidar döneminde CHP’li belediye başkanları olarak halka hizmet noktasında hepimizin adına söylüyorum mağdur olduk. Hep bir kayırmacılık hep bir ayrımcılık ile genel başkanımızın adalet yürüyüşünü başlatması böyle bir davranışın eseridir. Millet ittifakını oluşturan bütün partilerini ve mensuplarını kucaklayacağız. Burdur CHP birinci sıra adayı İzzet Akbulut: yaptığı konuşmada: Ben bu partiye babamın CHP İl Başkanı olması nedeniyle 8 yaşında girdim. 6 oklu bu sevdaya daha sonra partinin gençlik kolu  içinde görev verildi ve devam ettim. Daha sonraki dönemlerde verilen her görevi yaptım bunu onur ve gurur meselesi yapmadım.  En son olarak da hayatımın hiçbir döneminde unutmamın mümkün olmadığı 5 yıllık dönem olacaktır. Bayrağı devir aldığım sevgili ağabeyim Mehmet Göker’e teşekkür ediyorum. Kendisinden aldığım bayrağı en yükseklere çıkaracağım.    
Burdur CHP İl Teşkilatı tarafından 14 Mayıs 2023 günü yapılacak milletvekili seçimlerinde aday olarak belirlenen İzzet Akbulut, Hülya Gümüş, Süleyman Erman’ı tanıttı.

Burdur CHP İl Teşkilatı coşkulu bir törenle yapılacak milletvekili seçimlerinde tanıtımını yaptı. Tanıtım töreninin ilk konuşmasını CHP İl Başkanı Mehmet Çevni yaptı; 33 gün sonra Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Bu seçim tek adam seçiminin sonu olacak 15 Mayıs da hep birlikte hakkın hukukun adaletin galip geldiği çok güzel bahar sabahına uyanacağız. Burdur da ilk kez ilkleri de yaşıyoruz bu bağlamda örgüt üyelerinin seçim sürecinde durmadan halkımızı ziyaretleri ile onurlandırarak çalışmalara katılacağına inanıyorum.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Aday tanıtım törenin de yaptığı konuşmada; 9 yıl önce halkın gönlüne girmek ve yaşanabilecek bir kent için verdiğimiz mücadele de verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımız ve meclis üyelerimiz ile de halkımızın refahı ile çalışıyoruz. Çünkü biz halkın iktidarına inanmış bir siyasi görüşten buna inanmış bir misyonun temsilcileri olarak geliyoruz.

Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada; bu iktidar döneminde CHP’li belediye başkanları olarak halka hizmet noktasında hepimizin adına söylüyorum mağdur olduk. Hep bir kayırmacılık hep bir ayrımcılık ile genel başkanımızın adalet yürüyüşünü başlatması böyle bir davranışın eseridir. Millet ittifakını oluşturan bütün partilerini ve mensuplarını kucaklayacağız.

Burdur CHP birinci sıra adayı İzzet Akbulut: yaptığı konuşmada: Ben bu partiye babamın CHP İl Başkanı olması nedeniyle 8 yaşında girdim. 6 oklu bu sevdaya daha sonra partinin gençlik kolu  içinde görev verildi ve devam ettim. Daha sonraki dönemlerde verilen her görevi yaptım bunu onur ve gurur meselesi yapmadım.  En son olarak da hayatımın hiçbir döneminde unutmamın mümkün olmadığı 5 yıllık dönem olacaktır. Bayrağı devir aldığım sevgili ağabeyim Mehmet Göker’e teşekkür ediyorum. Kendisinden aldığım bayrağı en yükseklere çıkaracağım.

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.