Burdur Belediye Başkanı Ercengiz esnaflarla buluştu

DÜNYA 04.01.2024 - 22:51, Güncelleme: 04.01.2024 - 22:51 3055+ kez okundu.
 

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz esnaflarla buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz esnaf buluşmalarına devam ediyor.
Bu güne kadar bir çok esnafla bir araya gelerek kahvaltı yapan Başkan Ercengiz, bugün Bozkurt Mahallesi esnafları ile birlikte kahvaltı yaptı. Bozkurt Mahallesi’ndeki buluşmaya mahalle muhtarı ve mahallede esnaflık yapan vatandaşlar katıldılar. Karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Başkan Ercengiz, katılımlarından dolayı Bozkurt Mahalle muhtarına ve esnaflarına teşekkür etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz esnaf buluşmalarına devam ediyor.


Bu güne kadar bir çok esnafla bir araya gelerek kahvaltı yapan Başkan Ercengiz, bugün Bozkurt Mahallesi esnafları ile birlikte kahvaltı yaptı.

Bozkurt Mahallesi’ndeki buluşmaya mahalle muhtarı ve mahallede esnaflık yapan vatandaşlar katıldılar. Karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Başkan Ercengiz, katılımlarından dolayı Bozkurt Mahalle muhtarına ve esnaflarına teşekkür etti.Kahvaltı 2.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.