Burdur'da 'Kaçak Su' kullananlara suç üstü yapıldı!

DÜNYA 01.06.2024 - 15:39, Güncelleme: 01.06.2024 - 15:39 2548 kez okundu.
 

Burdur'da 'Kaçak Su' kullananlara suç üstü yapıldı!

Burdur Belediyesi'ne bağlı ekipler, kaçak su kullanıldığı tespit edilen yerlere baskın yaptı
. Suç teşkil eden kaçak su kullanımına dair yasal işlemler yapıldığını açıklayan Burdur Belediyesi yetkilileri, vatandaşları bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeye çağırdı. Burdur Belediyesi'ne bağlı ekipler, 'Kaçak Su' kullanımına yönelik yapılan denetimlerini artırdı. Denetimler sırasında karşılaştıkları vakaları kayıt altına alan Burdur Belediyesi ekipleri, vatandaşları uyararak, 'Kaçak Su' kullanımından acilen vazgeçmeleri uyarısında bulundu. Kuraklığın en çok hissedildiği şehirlerin başında gelen Burdur'da 'Kaçak Su' kullanımına yönelik denetimler sıklaştırıldı. Bağ, bahçe sulamasından, evde kullanımına kadar 'Kaçak Su' uygulamasını kuranlara, Burdur Belediyesi ekipleri ceza uygulamasında bulundu. Kaçak su kullanımının yarattığı hızlı tüketim ve buna bağlı yasal yükümlülüklerin ihlalini tespit eden Burdur Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaçak su kullanımına karşı mücadeleye devam eden Burdur Belediyesi'nden, konuya dair kamuoyuna açıklama yapıldı: "Su kaynaklarımızı korumak ve adil bir şekilde kullanmak hepimizin sorumluluğudur. Bu amaçla, kaçak su kullananları tespit etmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kaçak su kullanımının, su kaynaklarımızın hızla tükenmesine ve yasal yükümlülüklerin ihlal edilmesine neden olduğunu unutmayalım"
Burdur Belediyesi'ne bağlı ekipler, kaçak su kullanıldığı tespit edilen yerlere baskın yaptı

. Suç teşkil eden kaçak su kullanımına dair yasal işlemler yapıldığını açıklayan Burdur Belediyesi yetkilileri, vatandaşları bu uygulamadan bir an önce vazgeçmeye çağırdı.
Burdur Belediyesi'ne bağlı ekipler, 'Kaçak Su' kullanımına yönelik yapılan denetimlerini artırdı. Denetimler sırasında karşılaştıkları vakaları kayıt altına alan Burdur Belediyesi ekipleri, vatandaşları uyararak, 'Kaçak Su' kullanımından acilen vazgeçmeleri uyarısında bulundu.


Kuraklığın en çok hissedildiği şehirlerin başında gelen Burdur'da 'Kaçak Su' kullanımına yönelik denetimler sıklaştırıldı. Bağ, bahçe sulamasından, evde kullanımına kadar 'Kaçak Su' uygulamasını kuranlara, Burdur Belediyesi ekipleri ceza uygulamasında bulundu. Kaçak su kullanımının yarattığı hızlı tüketim ve buna bağlı yasal yükümlülüklerin ihlalini tespit eden Burdur Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kaçak su kullanımına karşı mücadeleye devam eden Burdur Belediyesi'nden, konuya dair kamuoyuna açıklama yapıldı:


"Su kaynaklarımızı korumak ve adil bir şekilde kullanmak hepimizin sorumluluğudur. Bu amaçla, kaçak su kullananları tespit etmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kaçak su kullanımının, su kaynaklarımızın hızla tükenmesine ve yasal yükümlülüklerin ihlal edilmesine neden olduğunu unutmayalım"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.