Belediyeden YKS’ye girecek öğrencilere ulaşım desteği

DÜNYA 06.06.2024 - 16:15, Güncelleme: 06.06.2024 - 16:15 1870 kez okundu.
 

Belediyeden YKS’ye girecek öğrencilere ulaşım desteği

Burdur Belediyesi 8-9 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak.
  YKS’ye girecek adaylar için sınav giriş belgelerini ibraz etmeleri durumunda Burdur Belediyesi Özel Halk Otobüslerinden ücretsiz yararlanmaları sağlanacak.    Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında yer almayı ve her fırsatta onları desteklemeyi sürdürüyoruz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı 8-9 Haziran tarihlerinde sınava girecek ve özel aracı ile seyahat imkânı bulunmayan öğrencilerimize bu yıl ulaşım sorunu yaşamamaları için sınav yerlerine ücretsiz ulaşım desteği sağlayacağız. Sınava gireceklerin sınav giriş belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Tüm öğrencilere sınavlarında başarılar diliyor ve yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Belediyemiz, geleceğe güvenle bakan gençlerimizin her zaman destekçisi olacaktır” dedi.      
Burdur Belediyesi 8-9 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak.

 

YKS’ye girecek adaylar için sınav giriş belgelerini ibraz etmeleri durumunda Burdur Belediyesi Özel Halk Otobüslerinden ücretsiz yararlanmaları sağlanacak. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yanında yer almayı ve her fırsatta onları desteklemeyi sürdürüyoruz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) yapılacağı 8-9 Haziran tarihlerinde sınava girecek ve özel aracı ile seyahat imkânı bulunmayan öğrencilerimize bu yıl ulaşım sorunu yaşamamaları için sınav yerlerine ücretsiz ulaşım desteği sağlayacağız. Sınava gireceklerin sınav giriş belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Tüm öğrencilere sınavlarında başarılar diliyor ve yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Belediyemiz, geleceğe güvenle bakan gençlerimizin her zaman destekçisi olacaktır” dedi. 

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.