Başkan Ercengiz, 'Canlı Hayvan Pazarı hazır' mesajı

DÜNYA 11.06.2024 - 16:34, Güncelleme: 11.06.2024 - 16:34 2185 kez okundu.
 

Başkan Ercengiz, 'Canlı Hayvan Pazarı hazır' mesajı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu.
Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı kurban satış alanında günler öncesinde Burdur Belediyesi Fen İşleri, Temizlik Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile Canlı Hayvan Pazarında çatıda onarımları, Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu bölümlerin tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı.    Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Ekiplerimiz Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını yaptılar. Şuanda tüm padoklarımız kiraya verildi. Yaklaşık 1000 büyükbaş, 2500 küçükbaş hayvanın satılabilmesi için uygun hale getirdik. Geçen yıllarda vatandaşımızın bizlere ilettiği eksiklikleri gidererek, hem alıcının hem de satıcının rahatlıkla alışveriş yapabildiği bir mekân yaratamaya çalıştık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile gelip canlı hayvan pazarımızda alışverişlerini yaparken burada Veteriner Hizmetleri Müdürlüğümüzden hizmet anlamında da hayvanların gebe olup olmadığı, sağlığının yerinde olup olmadığını ve kurbana müsait olup olmadığını görevli arkadaşlarımızdan bilgi alabilirler. Vatandaşlarımıza şimdiden edecekleri ibadetin kabul olmasını diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. 
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarında incelemelerde bulundu.

Burdur Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı kurban satış alanında günler öncesinde Burdur Belediyesi Fen İşleri, Temizlik Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ekiplerince çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile Canlı Hayvan Pazarında çatıda onarımları, Hayvan Pazarı içerisindeki hayvanların bulunduğu bölümlerin tamiratları giderildi, musluklar takıldı. Ayrıca Pazar dışındaki kuru otların temizlikleri yapıldı. 

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Ekiplerimiz Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını yaptılar. Şuanda tüm padoklarımız kiraya verildi. Yaklaşık 1000 büyükbaş, 2500 küçükbaş hayvanın satılabilmesi için uygun hale getirdik. Geçen yıllarda vatandaşımızın bizlere ilettiği eksiklikleri gidererek, hem alıcının hem de satıcının rahatlıkla alışveriş yapabildiği bir mekân yaratamaya çalıştık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile gelip canlı hayvan pazarımızda alışverişlerini yaparken burada Veteriner Hizmetleri Müdürlüğümüzden hizmet anlamında da hayvanların gebe olup olmadığı, sağlığının yerinde olup olmadığını ve kurbana müsait olup olmadığını görevli arkadaşlarımızdan bilgi alabilirler. Vatandaşlarımıza şimdiden edecekleri ibadetin kabul olmasını diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.