Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.09.2024 - 06:33, Güncelleme: 18.09.2024 - 06:33 218 kez okundu.
 

Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem

ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi, sabah saatlerinde 4.0 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Deprem, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından duyuruldu.
"Deprem saat 03.22’de gerçekleşti" AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre, deprem 03.22'de Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi merkezli olarak kaydedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin çevre ilçelerde de hissedildiği belirtildi. "Can ve mal kaybı bildirilmedi" İlk belirlemelere göre, depremin ardından can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Depremin ardından bölgede kontrol çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki vatandaşlar, özellikle hafif sarsıntılarla uyanarak kısa süreli panik yaşadıklarını ifade ettiler. AFAD, gelişmeleri yakından takip ediyor. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Güner KUZU - Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi, sabah saatlerinde 4.0 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Deprem, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından duyuruldu.

"Deprem saat 03.22’de gerçekleşti"

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre, deprem 03.22'de Adıyaman’ın Çelikhan ilçesi merkezli olarak kaydedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin çevre ilçelerde de hissedildiği belirtildi.

"Can ve mal kaybı bildirilmedi"

İlk belirlemelere göre, depremin ardından can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Depremin ardından bölgede kontrol çalışmaları devam ediyor.

Bölgedeki vatandaşlar, özellikle hafif sarsıntılarla uyanarak kısa süreli panik yaşadıklarını ifade ettiler. AFAD, gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.