Gül Çifti'nin İngiltere Ziyaretinde Şok Olay: Para Dolu Zarflar Çalındı!

DÜNYA 04.10.2024 - 11:37, Güncelleme: 04.10.2024 - 11:37 246 kez okundu.
 

Gül Çifti'nin İngiltere Ziyaretinde Şok Olay: Para Dolu Zarflar Çalındı!

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün İngiltere ziyareti, ülkeden ayrılırken yaşanan bir olayla gündeme geldi.
  Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin yönetim kurulu toplantısına katılan Gül çifti, Türkiye'ye dönüş için havaalanında yoğun bir güvenlik kontrolüne tabi tutuldu. Bu sırada Hayrünnisa Gül'ün çantasında bulunan ve içinde para olduğu iddia edilen üç zarfın çalındığı öne sürüldü. **Detaylı Aramada Zarflar Kayboldu** TürkTime’dan Talat Atilla'nın haberine göre, İngiliz polisi, standart prosedürlerin dışına çıkarak Gül çiftini detaylı bir aramaya tabi tuttu. Bu süreçte, Hayrünnisa Gül'ün çantasında bulunan üç zarfın kaybolduğu fark edildi. Olayın şokunu yaşayan çift, uçağı kaçırmamak için itirazda bulunmadı. **Basın Danışmanı Doğruladı** Olayı doğrulayan Abdullah Gül’ün basın danışmanı Biral Avşar, hem İngiltere hem de Türkiye Büyükelçiliklerinin konuyu yakından takip ettiğini belirtti. Gül çiftinin sessizliğinin nedeni ise uçağa yetişmek için yaşanan aksiliklere itiraz edememeleri olarak açıklandı. **Diplomatik Kriz mi?** Bu olay, İngiltere’de yaşanan güvenlik kontrolü sırasında zarfların kaybolmasıyla hem Türk hem de İngiliz makamlarını harekete geçirdi. Prosedür dışı olarak nitelenen bu olayın detaylı bir şekilde incelendiği ve diplomatik kanallardan takip edildiği açıklandı. Olayın ardından Gül çifti henüz bir açıklama yapmazken, diplomatik incelemeler devam ediyor. Bu şaşırtıcı gelişme, Gül çiftinin İngiltere ziyaretine damga vururken, olayın iç yüzü merakla bekleniyor.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün İngiltere ziyareti, ülkeden ayrılırken yaşanan bir olayla gündeme geldi.

 

Oxford İslam Araştırmaları Merkezi’nin yönetim kurulu toplantısına katılan Gül çifti, Türkiye'ye dönüş için havaalanında yoğun bir güvenlik kontrolüne tabi tutuldu. Bu sırada Hayrünnisa Gül'ün çantasında bulunan ve içinde para olduğu iddia edilen üç zarfın çalındığı öne sürüldü.

**Detaylı Aramada Zarflar Kayboldu**

TürkTime’dan Talat Atilla'nın haberine göre, İngiliz polisi, standart prosedürlerin dışına çıkarak Gül çiftini detaylı bir aramaya tabi tuttu. Bu süreçte, Hayrünnisa Gül'ün çantasında bulunan üç zarfın kaybolduğu fark edildi. Olayın şokunu yaşayan çift, uçağı kaçırmamak için itirazda bulunmadı.

**Basın Danışmanı Doğruladı**

Olayı doğrulayan Abdullah Gül’ün basın danışmanı Biral Avşar, hem İngiltere hem de Türkiye Büyükelçiliklerinin konuyu yakından takip ettiğini belirtti. Gül çiftinin sessizliğinin nedeni ise uçağa yetişmek için yaşanan aksiliklere itiraz edememeleri olarak açıklandı.

**Diplomatik Kriz mi?**

Bu olay, İngiltere’de yaşanan güvenlik kontrolü sırasında zarfların kaybolmasıyla hem Türk hem de İngiliz makamlarını harekete geçirdi. Prosedür dışı olarak nitelenen bu olayın detaylı bir şekilde incelendiği ve diplomatik kanallardan takip edildiği açıklandı. Olayın ardından Gül çifti henüz bir açıklama yapmazken, diplomatik incelemeler devam ediyor.

Bu şaşırtıcı gelişme, Gül çiftinin İngiltere ziyaretine damga vururken, olayın iç yüzü merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.