Ünlü DJ ve Aranjör Mahmut Görgen'den PowerTürk FM'de Müzik Ziyafeti!

08.10.2024 - 10:52, Güncelleme: 08.10.2024 - 10:52 183 kez okundu.
 

Ünlü DJ ve Aranjör Mahmut Görgen'den PowerTürk FM'de Müzik Ziyafeti!

Türkiye’nin başarılı DJ ve aranjörlerinden Mahmut Görgen, 4 Ekim Cuma günü PowerTürk FM’de gerçekleştirdiği canlı performansıyla bir kez daha dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Görgen’in bu performansındaki 1 saatlik kısmı, PowerApp platformunda yayınlanarak müzikseverlerle buluştu. Müzik dünyasında yaptığı aranjeler ve sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Mahmut Görgen, bu performansıyla dinleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu. Yüksek enerjisi, benzersiz müzik seçimleri ve özgün tarzıyla Cuma Günü PowerTürk FM'de gerçekleştirdiği performansı, gerek dinleyicilerden gerekse müzik otoritelerinden tam not aldı. Bugüne kadar aranjeleri ve canlı performanslarıyla magazin gündemindeki yerini koruyan Mahmut Görgen, bu kez de PowerApp üzerinden geniş kitlelere ulaşarak müzik tutkusunu bir kez daha kanıtladı. Her performansında olduğu gibi bu sefer de sahne enerjisiyle göz dolduran Görgen, dinleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşattı.   Mahmut Görgen: “Müziği Yaşamak ve Yaşatmak Benim İçin Bir Tutku” Performansının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla dinleyicilerine teşekkür eden ünlü DJ, müzikle olan bağını şu sözlerle dile getirdi: “Müziği yaşamak ve yaşatmak benim için bir tutku. Her performansımda dinleyicilerimle bu tutkuyu paylaşmak, onlara keyifli anlar yaşatmak en büyük motivasyonum.” Mahmut Görgen, önümüzdeki dönemde de müzik projeleriyle adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Türkiye’nin başarılı DJ ve aranjörlerinden Mahmut Görgen, 4 Ekim Cuma günü PowerTürk FM’de gerçekleştirdiği canlı performansıyla bir kez daha dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Görgen’in bu performansındaki 1 saatlik kısmı, PowerApp platformunda yayınlanarak müzikseverlerle buluştu.

Müzik dünyasında yaptığı aranjeler ve sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiren Mahmut Görgen, bu performansıyla dinleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundu. Yüksek enerjisi, benzersiz müzik seçimleri ve özgün tarzıyla Cuma Günü PowerTürk FM'de gerçekleştirdiği performansı, gerek dinleyicilerden gerekse müzik otoritelerinden tam not aldı.

Bugüne kadar aranjeleri ve canlı performanslarıyla magazin gündemindeki yerini koruyan Mahmut Görgen, bu kez de PowerApp üzerinden geniş kitlelere ulaşarak müzik tutkusunu bir kez daha kanıtladı. Her performansında olduğu gibi bu sefer de sahne enerjisiyle göz dolduran Görgen, dinleyicilerine unutulmaz bir deneyim yaşattı.

 

Mahmut Görgen: “Müziği Yaşamak ve Yaşatmak Benim İçin Bir Tutku”

Performansının ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla dinleyicilerine teşekkür eden ünlü DJ, müzikle olan bağını şu sözlerle dile getirdi: “Müziği yaşamak ve yaşatmak benim için bir tutku. Her performansımda dinleyicilerimle bu tutkuyu paylaşmak, onlara keyifli anlar yaşatmak en büyük motivasyonum.”

Mahmut Görgen, önümüzdeki dönemde de müzik projeleriyle adından söz ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.