Adıyaman’da İtalyan Ressamlar sergisi yarın sanatseverlerle buluşuyor

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.10.2024 - 13:19, Güncelleme: 11.10.2024 - 13:19 26 kez okundu.
 

Adıyaman’da İtalyan Ressamlar sergisi yarın sanatseverlerle buluşuyor

ADIYAMAN (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Adıyaman’da, İtalyan ressamların eserlerinden oluşan sergi, yarın (12 Ekim) sanatseverlerle buluşacak.
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın kişisel koleksiyonunda yer alan İtalyan ressamların eserleri, Adıyaman Belediyesi ve Valiliği’nin ev sahipliğinde sergilenecek. 30 Yağlıboya Eser Sanatseverlerle Buluşacak İtalyan sanatına ait 30 yağlıboya tablodan oluşan sergi, saat 11.00’da Adıyaman İl Halk Kütüphanesi’nde açılacak. Bu sanat etkinliği, şehrin sanat ve kültür hayatına katkı sağlamayı ve bölgedeki sanatseverlere moral ve umut aşılamayı hedefliyor. Adıyaman’da gerçekleşecek olan bu sergi, sanatın evrenselliğini bir kez daha gözler önüne sererek, kentin kültürel yaşamına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Rojin SÜNGÜ - Adıyaman’da, İtalyan ressamların eserlerinden oluşan sergi, yarın (12 Ekim) sanatseverlerle buluşacak.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın kişisel koleksiyonunda yer alan İtalyan ressamların eserleri, Adıyaman Belediyesi ve Valiliği’nin ev sahipliğinde sergilenecek.

30 Yağlıboya Eser Sanatseverlerle Buluşacak

İtalyan sanatına ait 30 yağlıboya tablodan oluşan sergi, saat 11.00’da Adıyaman İl Halk Kütüphanesi’nde açılacak. Bu sanat etkinliği, şehrin sanat ve kültür hayatına katkı sağlamayı ve bölgedeki sanatseverlere moral ve umut aşılamayı hedefliyor.

Adıyaman’da gerçekleşecek olan bu sergi, sanatın evrenselliğini bir kez daha gözler önüne sererek, kentin kültürel yaşamına yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.