Adıyaman'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.10.2024 - 16:16, Güncelleme: 12.10.2024 - 16:16 306 kez okundu.
 

Adıyaman'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Hasan KALAYCI - Adıyaman'ın Fatih Mahallesi'nde, itfaiye müdürlüğü arkasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
Kaza, Adıyaman'ın Fatih Mahallesi (Harhar) bölgesinde, itfaiye müdürlüğü arkasında gerçekleşti. 02 AEJ 659 plakalı elektrikli motosiklet, yan yoldan çıkarken bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Çınar C. ve Mehmet Ali A. yaralandı. Kazayı gören çevre esnafı ve vatandaşlar durumu hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından, yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada yaralanan Çınar C. ve Mehmet Ali A.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Hasan KALAYCI - Adıyaman'ın Fatih Mahallesi'nde, itfaiye müdürlüğü arkasında meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Kaza, Adıyaman'ın Fatih Mahallesi (Harhar) bölgesinde, itfaiye müdürlüğü arkasında gerçekleşti. 02 AEJ 659 plakalı elektrikli motosiklet, yan yoldan çıkarken bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Çınar C. ve Mehmet Ali A. yaralandı.

Kazayı gören çevre esnafı ve vatandaşlar durumu hemen 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından, yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan Çınar C. ve Mehmet Ali A.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.