Şanlıurfa’da kaçakçı üzerinde tarihi eserlerle yakalandı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.10.2024 - 16:26, Güncelleme: 17.10.2024 - 16:26 51 kez okundu.
 

Şanlıurfa’da kaçakçı üzerinde tarihi eserlerle yakalandı

ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa’da çarşı ve mahalle bekçileri tarafından durdurulan bir şüphelinin üzerinden 13 tarihi eser ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, yürüttükleri devriye görevi sırasında durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurdu. Şüpheli İ.E.C’nin üzerinde arama yapan ekipler, tarihi eser olduğu değerlendirilen 10 sikke ile 3 obje ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek. Kaynak : PHA
ŞANLIURFA (PHA) - Şanlıurfa’da çarşı ve mahalle bekçileri tarafından durdurulan bir şüphelinin üzerinden 13 tarihi eser ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, yürüttükleri devriye görevi sırasında durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurdu.

Şüpheli İ.E.C’nin üzerinde arama yapan ekipler, tarihi eser olduğu değerlendirilen 10 sikke ile 3 obje ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerine teslim edildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.